Diana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri neașteptate despre cum fostul milionar și-a pierdut averea

Daiana Estera, una dintre fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care acesta și-a pierdut averea. Prezentă în cadrul unei emisiuni televizate, bruneta nu s-a abținut să își expună punctul de vedere. 

Irinel Columbeanu și Daiana Estera / foto: Arhiva Click!
Irinel Columbeanu și Daiana Estera / foto: Arhiva Click!

Irinel Columbeanu și Daian Estera au format un cuplu vreme de aproximativ doi ani de zile, după ce fostul milionar de la Izvorani s-a despărțit de Monica Gabor. Bruneta mărturisește că îl cunoaște destul de bine pe Irinel, în prezent internat într-un azil, după ce și-a pierdut toată averea și a început să aibă probleme de sănătate. 

Daiana Estera: „Nu dădea semne că ar avea vreo problemă” 

Femeia a povestit la Xtra Night Show cum Irinel Columbeanu ar fi fost influențat de oamenii din jurul lui, ajungând astfel să piardă toată agoniseala de-o viață. Acest episod ar fi survenit la scurt timp după primul accident vascular pe care acesta l-a avut în piscină, acum ani în urmă. 

„El era o persoană foarte discretă și nu prea îmi povestea detalii. Primul lui accident vascular a fost într-o piscină, așa mi-a povestit. Încă era lucid, chiar era foarte ok. Nu se compară cu situația lui de acum. El este un om naiv. Eu am reluat relația cu el acum un an. Atunci era foarte ok, nu dădea semne că ar avea vreo problemă de sănătate, chiar era foarte ok, era normal”, a spus Daiana Estera, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul Daianei 

Daiana a mai mărturisit faptul că în urmă cu aproximativ doi ani de zile a primit un telefon din partea lui Irinel Columbeanu prin care acesta îi cerea ajutorul.

„Pauza dintre noi a fost cam până acum un an jumătate sau doi. Am divorțat și am mai avut și alte relații, nu am stat degeaba. M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat, apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el cu un amic medic să îi acordăm primul ajutor, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera”, a spus Daiana Estera.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net