Ce rochie a ales Irinuca Columbeanu pentru balul de absolvire. Fiica lui Irinel și a Monicăi, o domnișoară în toată regula. FOTO

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta de 17 ani a absolvit liceul și a participat la balul de final de an, unde s-a afișat purtând o ținută elegantă și simplă, plină însă de rafinament. Înainte de a merge la marele eveniment, Irinuca s-a fotografiat în vila luxoasă a lui Mr. Pink. 

Irina Columbeanu și Monica Gabor
Irina Columbeanu și Monica Gabor

Fiica fostului milionar de la Izvorani a încheiat un frumos capitol al vieții sale - liceul. Irinuca intenționează să-și viziteze tatăl în România în această vară, însă până atunci se bucură de reușitele sale pe plan personal. 

Irina Columbeanu, apariție de zile mari la balul de absolvire a liceului 

Fiica Monicăi Gabor dă din nou dovadă de rafinament și eleganță, semn că i-a moștenit pe ai săi părinți în mai multe aspecte. Pentru balul de absolvire a liceului, Irinuca a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral, lungă până în pământ, mulată, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii fine și o poșetă neagră, rotundă. 

De asemenea, nici la capitolul make-up adolescenta nu a exagerat. Dimpotrivă, a Irina Columbeanu a optat pentru un machiaj discret, suficient cât să-i evidențieze trăsăturile feței și frumusețea. 

Ramona Gabor: „Irina nu mai e un copil”

În trecut, Ramona Gabor, sora Irinei Columbeanu declara pentru presa din România faptul că se bucură să aibă parte de o nepoată inteligentă și frumoasă. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Irinei, pe care o consideră deja o tânără adolescentă care reușește să învețe să stea pe propriile picioare, bifând o serie de reușite în viața ei - a obținut deja permisul de conducere, a absolvit liceul etc. 

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net