Ce părere are Monica Gabor despre venirea fiicei sale în România pentru a-și vizita tatăl. Ce mesaj a transmis fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască la azil, astfel că ultima sa dorință a fost să își revadă fiica pe care o are din căsnicia cu Monica Gabor. Fostul afacerist i-a transmis Irinucăi un mesaj public în care a rugat-o să îl viziteze, iar adolescenta a răspuns pozitiv rugăminții tatălui ei.

Irinuca vine în România pentru a-și vizita tatăl
Irinuca vine în România pentru a-și vizita tatăl

Irinel Columbeanu își dorește ca fiica lui să vină în România

Irinel Columbeanu este extrem de fericit pentru faptul că fiica sa va veni în România să îl viziteze. Însă, toată lumea a fost curioasă și de părerea Monicăi Gabor. Mulți s-au întrebat dacă fosta doamnă de la Izvorani este de acord cu acest lucru, așa că a transmis un mesaj chiar ieri, pe 1 iunie, în care și-a exprimat opinia în legătura cu venirea fiicei sale în România.

Pe rețelele de socializare, Monca Gabor a publicat o imagine cu Irinuca și a scris un mesaj în care a specificat că mai sunt 13 zile până când adolescenta va veni în țară, lucru care i-a făcut pe internauți să creadă că vedeta nu are deloc nemulțumiri în privința acestui lucru. 

„13 zile au mai rămas! Irina vine în România”, a scris Monica Gabor pe Instagram.

Irinel Columbeanu, alături de fiica sa Irinuca/ Sursă foto: Arhivă personală Facebook
Irinel Columbeanu, alături de fiica sa Irinuca/ Sursă foto: Arhivă personală Facebook

Irinel Columbeanu: „O aștept pe Irina cu sufletul la gură”

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu ne-a mărturisit că fosta sa soție se bucură pentru faptul că a păstrat legătura cu Irinuca, dar mai ales pentru că cei doi se vor revedea. Fostul milionar de la Izvorani a ținut să precizeze faptul că își așteaptă fiica cu nerăbdare.

„O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Pe 14 iunie o să vină în România. Am vorbit cu ea ieri și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, ne-a mărturisit Irinel Columbeanu, cu puțin câteva zile în urmă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net