O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Despre cine este vorba

Vila de lux situată la Izvorani, cu vedere panoramică și dotată cu cele mai sofisticate facilități, care a fost cândva locuința fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, a fost recent achiziționată de avocata sa, Liana Petrovici. Clement Mocanu, constructorul acestei vile excepționale, a confirmat că noul proprietar al acestui imobil de excepție este chiar avocata lui Irinel.

Irinel Columbeanu. Foto: arhiva.
Irinel Columbeanu. Foto: arhiva.

Colaborarea dintre cei doi a început în anul 2011, într-un moment dificil pentru Columbeanu, când acesta se afla în mijlocul unui proces de divorț cu Monica Gabor, luptând pentru custodia fiicei sale, Irina. Liana Petrovici a reușit să obțină rezultatele dorite pentru clientul său, însă Columbeanu a rămas dator la ea.

El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa”, a declarat Clement Mocanu la Xtra Night Show.

Neclarități în legătură cu incendiul

Recent, vila de la Izvorani a fost implicată într-un eveniment nefericit - un incendiu devastator. Cu toate acestea, Clement Mocanu, constructorul vilei, este sceptic cu privire la cauza incendiului. El consideră că vila era echipată cu un sistem de stingere al incendiilor atât de avansat încât ar fi fost imposibil să ia foc așa repede.

Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere al incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc. Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul. Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite. 300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite”, a explicat constructorul.

Ipoteze și speculații

Irinel Columbeanu și-a exprimat și el îndoiala cu privire la cauza incendiului. El exclude varianta unui scurtcircuit și sugerează că incendiul ar fi putut fi o diversiune pentru a masca un furt, având în vedere că vila conținea numeroase obiecte de valoare. Sorin Mărcuș, un apropiat al lui Columbeanu, susține că acesta a fost manipulat într-o perioadă de criză și că a fost prea încrezător în promisiunile făcute de anumite persoane.

El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa”, a declarat Clement Mocanu la Xtra Night Show.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu rămâne un subiect de interes în lumina evenimentelor recente. Achiziția de către avocata sa, Liana Petrovici, și incendiul misterios au adus în prim-plan speculații și ipoteze. În ciuda acestor întâmplări, luxoasa proprietate rămâne un simbol al opulenței și rafinamentului, atrăgând atenția și curiozitatea celor din jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
lidia buble instagram jpg
alex bogdan nunta jpg
cub amalia enache png
banner survivor
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net