Adevăratul motiv pentru care Irinel Columbeanu nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale. Detaliul inedit oferit de fostul milionar

Ultima actualizare:

În urmă cu doar câteva zile, una dintre cele mai mari dorințe ale lui Irinel Columbeanu a devenit realitate. Fostul milionar de la Izvorani și-a revăzut fiica după ani de zile, pe Irinuca. A devenit o adevărată domnișoară și are deja un iubit, pe care tatăl ei încă nu l-a cunoscut. 

Irina și Irinel Columbeanu / foto: Arhiva Click!
Irina și Irinel Columbeanu / foto: Arhiva Click!

De nenumărate ori, Irinel Columbeanu a vorbit cu mare drag despre relația apropiată pe care o are cu fiica sa. Cu toate acestea, au fost subiecte pe care Irinuca nu le-a abordat sau aprofundat cu tatăl său, cum ar fi cel legat de iubitul ei. 

Irinel Columbeanu: „Eu știu că ea are un iubit”

Recent, pentru o emisiune televizată din România, fostul afacerist a declarat că fiica sa are un iubit, însă fiind o fire mai rușinoasă, încă nu i l-a prezentat tatălui său. De asemenea, Irinel Columbeanu a mai dezvăluit și faptul că are multe planuri pe plan profesional. 

„Pasiunea ei este să se facă medic chirurg și, în afară de aceasta, mama ei este în continuare profesoară de limba engleză, meserie pe care a practicat-o mult timp după ce a ajuns în Statele Unite. Ea are grijă și de firma soțului ei. Fiica mea joacă șah și am văzut că face atletism, sare la săritura în lungime. Eu știu că ea are un iubit, dar nu-l cunosc... E mai rușinoasă din punctul ăsta de vedere” , declara Irinel Columbeanu. 

Cu toate acestea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!, Irinel Columbeanu mărturisea faptul că i-a transmis fiicei sale dorința de a-i cunoaște prietenul. 

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
image
image
image
image
image
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net