Irina Columbeanu, apariție uimitoare alături de tatăl ei. Fiica fostului milionar de la Izvorani a purtat un accesoriu care valorează o avere

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu a venit în România pentru a petrece timp cu tatăl ei, aflat la azil de luni bune. Cei doi s-au plimbat prin mai multe zone ale țării, ultima oară fiind surprinși la Cluj.

Irinel și Irina Columbeanu
Irinel și Irina Columbeanu

Irina a purtat un accesoriu care valorează peste 14.921 de euro

Irina locuiește de 6 ani în Statele Unite, alături de Monica Gabor și Mr. Pink. Fiica fostului milionar a venit în România îmbrăcată la 4 ace și a reușit să impresioneze pe toată lumea cu accesoriul pe care l-a purtat la plimbarea cu tatăl său. Potrivit Wowbiz, tânăra a avut o geantă la umăr, care valorează peste 14.000 de euro.

Nu-i de mirare, întrucât această pasiune legată de genți și alte accesorii o moștenește atât de la mama ei, cât și de la tatăl său care nu se lăsa deloc mai prejos atunci când venea vorba despre plăcerile sale.  Chiar și acum, de când locuiește la azil, Irinel Columbeanu și-a luat cu el setul de voiaj de la Lous Vuitton, pe care îl ține ca amintire.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.

Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a declarat fostul milionar pentru Actualitate.net.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu”

De când a venit în România pentru a petrece timp cu fostul milionar de la Izvorani, Irina a avut destul timp să ofere și câteva interviuri. În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, tânăra a mărturisit că i-a fost foarte dor de tatăl ei. De asemenea, fiica Monicăi Gabor a precizat că este recunoscătoare pentru faptul că  locuiește în America de mai bine de 6 ani.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net