Cine este persoana care ar deține vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ar fi obținut-o în condiții dubioase

Irinel Columbeanu a avut o vilă incredibilă în Izvorani, dar pe care a pierdut-o în urma alegerilor greșite pe care le-a făcut. În anul 2020, casa de lux a fost afectată de un incendiu devastator și toate obiectele unice și valoroase pe care le deținea au fost distruse. Înainte de a arde, aceasta a fost trecută pe numele altei persoane, care ar fi obținut-o în condiții dubioase. Cine ar fi pus mâna pe vila fostului milionar?

Cine a pus mâna pe vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu /foto: arhiva Click!
Cine a pus mâna pe vila de lux de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu /foto: arhiva Click!

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu a pierdut vila de lux de la Izvorani. Deși este în prezent în ruine și a ars în întregime după incendiul devastator care a avut loc în anul 2020, o altă persoană ar avea acte pentru această proprietate, care ar fi obținut-o în condiții dubioase!

Cine a pus mâna pe vila de lux a lui Irinel Columbeanu

Se pare că persoana l-ar fi dus de nas pe fostul milionar, iar un apropiat al său a spus că dacă ar fi știut ce se va întâmpla, l-ar fi oprit din a semna actele în ceea ce privește locuința. Nu ar fi fost vândută la întâmplare, ci obținută de o persoană care ar fi acționat „la pont”. Cea care ar deține casa incredibila ar fi o avocată, al cărui nume nu-l știe nimeni, căci Irinel Columbeanu nu l-a dezvăluit niciodată.

„Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles, că a luat foc după ce cine l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate i-a permis să mai stea un timp.

Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a declarat Sorin Mărcuș, în emisiunea lui Capatos, „Xtra Night Show.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net