Cum a pedepsit-o Irinel Columbeanu pe Gabriela Botezat, atunci când a aflat că „Miss România” l-a înșelat. Detalii neștiute din viața amoroasă a fostului milionar

Printre numeroasele femei cu care s-a iubit Irinel Columbeanu, s-a numărat și Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobică, alias Blanche, fosta „Miss România”. Cei doi s-au cunoscut pe când tânăra avea 19 ani și ar fi fost la un pas de căsătorie, însă, s-a rupt totul când fostul milionar de la Izvorani a aflat că este înșelat.

Gabriela Botezat, fosta „Miss România” cu care s-a iubit Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!
Gabriela Botezat, fosta „Miss România” cu care s-a iubit Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!

Înainte ca Irinel Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, să înceapă o relație cu Monica Gabor şi să o ia de soţie, acesta a fost la un pas să ajungă în faţa altarului cu Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobică, fostă „Miss România” (2004). Fostul milionar de la Izvorani a cunoscut-o pe când aceasta avea 19 ani, pe la începutul anului 2000.

Atunci, cei doi ocupau primele pagini ale tabloidelor și se scria despre o poveste de dragoste ce avea să fie trainică. Din păcate, relația dintre dintre ei nu s-a terminat în cele mai bune circumstanțe și asta pentru că fostul afacerist ar fi aflat că este înșelat.

Cum a pedepsit-o Irinel Columbeanu pe Gabriela Botezat, când a aflat că l-a înșelat

În perioada respectivă, înaintea lui a apărut Monica Gabor, o superbă domnișoară care avea 18 ani la acel moment, iar Gabriela devenea istorie pentru fostul milionar de la Izvorani. Gurile rele spun că, după ce a fost părăsit, Irinel Columbeanu i-a luat fostei „Miss România” toate blănurile pe care i le dăruise și i le-a oferit Monicăi Gabor. Alții spun că a intrat cu buldozerul peste salonul de înfrumuețare pe care i-l făcuse cadou în orașul natal, Suceava. Cert este că i-ar fi luat înapoi toate cadourile.

După evenimentele tumultoase și despărțirea de fostul milionar, Blanche a revenit la casa natală, acolo unde și-a refăcut viața. În prezent, are o viață de familie împlinită și are salonul de înfrumusețare mult dorit, chiar la Rădăuți. Aceasta este căsătorită cu magistratul Ciobîcă George și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net