Cum arăta Monica Gabor pe vremea când se iubea cu Irinel Columbeanu. Timpul a fost blând cu fosta doamnă Columbeanu

Monica Gabor pare că a sfidat cu mult succes trecerea anilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a făcut dintodeauna remarcată prin prisma frumuseții sale naturale cu care a fost înzestrată. Totuși, câți dintre voi vă mai amintiți cum arăta aceasta în urmă cu ani în urmă? 

Monica Gabor / foto: Social media
Monica Gabor / foto: Social media

Monica Gabor și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare, după ce o perioadă de timp a ales să ia o mică pauză. Recent, fiica acesteia și-a vizitat tatăl în România. Monica a susținut-o pe Irina să își viziteze tatăl, pe Irinel Columbeanu. 

Cum arăta vedeta pe vremea când era soția lui Irinel 

Aceeași naturalețe și ten iluminat o caracterizează în continuare pe Monica Gabor. Cu ochiul liber se poate observa faptul că soția lui Mr. Pink nu a apelat la intervenții estetice, dimpotrivă, se afișează cu foarte puțin machiaj. 

Monica și Irinel atunci când formau un cuplu / foto: Arhiva Click!
Monica și Irinel atunci când formau un cuplu / foto: Arhiva Click!

Monica Gabor și-a dorit să adopte un copil 

Monica Gabor a decis să înceapă un nou capitol al vieții sale pe meleaguri străine după despărțirea de Irinel Columbeanu. Ajunsă în America, și-a refăcut viața în brațele milionarului chinez. La o scurtă perioadă de timp, Monica Gabor a decis să o ia alături de ea pe Irina, adolescenta în vârstă de 17 ani care își face continuu părinții mândri. 

Monica Gabor a mai dorit alți copii în afară de fata pe care o are din fosta căsnicie cu Irinel Columbeanu. Acum ani în urmă ea a dorit să adopte un copil - a luat un băiețel de la orfelinat, însă l-a păstrat doar o noapte. Povestea ei a ajuns și în presa internațională. 

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic. Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce… Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: „Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta”, a notat publicația Daily Mail la acea vreme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net