Irinuca și Irinel Columbeanu, interviul complet al revederii! Ce spun despre Monica Gabor: „A fost de acord să...”

În urmă cu doar câteva zile, după 6 ani, Irinuca și-a strâns tatăl în brațe! Emoționat și cu inima strânsă, Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica pe aeroport cu un superb buchet de flori, iar revederea a fost plină de lacrimi de bucurie.

banner irinel si irina columbeanu png

Înainte ca Irinuca să aterizeze în România, Irinel Columbeanu a fost tare neliniștit și emoționat cu gândul că urmează să-și strângă în brațe fiica după 6 ani în care adolescenta nu a mai venit în România. În cadrul podcastului Fiță cu Adiță, cei doi și-au exprimat bucuria revederii și au vorbit frumos și de Monica Gabor, pe care nu au omis să o menționeze în dialogul lor. 

„Sunt emoționat....Au trecut 6 ani de când n-am mai văzut-o și de-abia aștept să decurgă totul fără probleme”, a spus Irinel Columbeanu, cu doar câteva ore înainte ca Irinuca să aterizeze pe aeroportul din București.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu”

„Sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă. Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici din nou”, a spus Irinuca.

„A fost foarte emoționant, un moment plin de bucurie. Sunt foarte, foarte fericită”, a mai spus adolescenta, cu un zâmbet larg către tatăl său. 

„E cel mai frumos și fericit moment din această vară”, a spus și Irinel Columbeanu, vizibil plin de emoții. 

Irinuca a mai povestit că lucrează ca hostess în cadrul unui restaurant cu specific italian și că, până va deveni medic, se bucură că bănuții pe care îi câștigă îi pot fi de folos tatălui său. 

„Da, e perfect momentul acesta. Vreau să fac medicina în Elveția și sunt foarte pasionată de acest subiect. Îmi place știința foarte mult. Vorbesc 3 limbi străine: engleză, română și franceză. În acești 6 ani chiar m-am schimbat foarte mult, a fost o schimbare bună și pozitivă, sunt recunoscătoare că m-am mutat în America, dar sunt foarte recunoscătoare și că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl. M-am auzit cu tatăl meu prin mesaje, pe Facetime, am fost apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian și predau meniuri și fac chestii de-astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez”.

„Nu mai e nevoie să spun nimic. Sunt foarte fericit să constat că am crescut o domnișoară în toată regula”, a completat Irinel Columbeanu. 

„A sacrificat enorm pentru mine”

Chiar dacă Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au despărțit, Irinuca le-a purtat, amândurora, în mod egal, aceeași dragoste. Adolescenta a vorbit extrem de frumos despre tatăl ei, spunând că nu a uitat nicio clipă sacrificiile pe care Irinel Columbeanu le-a făcut pentru ea și pentru familia lor. 

„Eu n-aș fi existat dacă nu ar fi fost tatăl meu. A sacrificat enorm pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare. Știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră. Mi-a zis mereu să nu mă schimb în ce vrea lumea. Să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet și generoasă. Cum este tatăl meu, să fiu ca el. Anul trecut a venit în America și ne-am distrat pe cinste. Mi-aș dori să mergem într-o altă țară. Este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”.

„Mama a fost de acord să vin și m-a susținut. M-a ajutat foarte mult. Mama este și femeia vieții mele”, a conchis Irinuca, cu zâmbetul pe buze. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
monica tatoiu
image png
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net