Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink

Ramona Gabor a vorbit despre relația pe care o are cu Irinel Columbeanu, fostul cumnat. Cu ocazia întoarcerii în țară, sora Monicăi a fost prezentă și în podcastul moderat de Teo Trandafir, unde a făcut mai multe dezvăluiri interesante.

Ramona Gabor Foto: arhivă Click!
Ramona Gabor Foto: arhivă Click!

Ramona Gabor, despre relația cu Irinel Columbeanu

Chiar dacă a petrecut ani buni lângă fostul milionar, Ramona Gabor spune că nu a avut niciodată o relație prea strânsă cu acesta. „Acum l-am văzut pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: «dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine». Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv", a spus bruneta.

Sătulă de etichetele ce i s-au pus în România, Ramona Gabor a decis să plece în altă țară și să ia viața de la zero. Și-a dorit să se realizeze prin forțele proprii și să demonstreze tuturor că poate să fie cineva și fără ajutorul lui Irinel Columbeanu. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva. Este un om pe care îl respect și îl voi respecta toată viața, pentru că este tatăl Irinei. Dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație. Nici măcar de 15 minute, să vorbim. Nimic. Am ieșit la mese, dar nu am avut o relație apropiată”, a declarat Ramona Gabor, în podcastul Gând la gând cu Teo.

„Am venit în România ca să petrec timp în familie"

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum”, a mai spus Ramona Gabor.

Ramona Gabor a vorbit și despre relația pe care o are cu Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. Ea a spus că este apropiată de acesta. „E adevărat, suntem foarte apropiaţi. Eu sunt apropiată de ambii cumnați, pentru că eu sunt mai pe energia masculină, îmi place business-ul, îmi place libertatea, să călătoresc și mă înțeleg cu ambii foarte bine.

Soţul Monicăi a fost un mentor pentru mine în ceea ce priveşte business-ul. Bineînțeles, el e pe genul «trebuie să pui câteva milioane de dolari, dacă vrei să faci nişte bani», iar eu sunt pe genul să construiesc pas cu pas, factorul de risc nu mă prea reprezintă pe mine”, a spus Ramona Gabor în podcast-ul lui Teo Trandafir. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner asia express png
img jpg
banner Mazda
banner catinca oana roman png
oana radu colaj facebook jpg
banner Madalin Ionescu png
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net