Irina Columbeanu, frumusețe răpitoare! Fiica Monicăi și a lui Irinel i-a cucerit pe toți cu ultima apariție. VIDEO

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a bifat o apariție de zile mari! Internauții au rămas plăcut surprinși de frumusețea și delicatețea adolescentei în vârstă de doar 17 ani.

image

În urmă cu doar câteva săptămâni, Irina Columbeanu a revenit pe meleagurile natale pentru a-și revedea tatăl și a petrece timp alături de el. De atunci a intrat și mai mult în atenția presei și a celor de acasă, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, după ce au văzut evoluția frumoasă pe care a avut-o de-a lungul anilor. 

Irina Columbeanu a atras simpatia oamenilor 

Adolescenta a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și își ține comunitatea de fani la curent cu diverse activități din viața sa. Cu toate acestea, recent, fiica lui Irinel Columbeanu a avut o apariție pe social media care nu a putut trece neobservată. Irina a realizat un videoclip în care apare purtând o fustă cu talie joasă și o cămașă cu mânecile evazate, o ținută care o reprezintă destul de mult. 

Irina Columbeanu: „Toți trei avem în comun setea de a învăța”

Tânăra le este exrem de recunoscătoare părinților săi pentru modul în care au crescut-o, dar și pentru calitățile pe care le-a moștenit de la aceștia. 

„De exemplu, tata ştie foarte multe limbi străine şi el m-a încurajat să învăț și franceza, și engleza şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moştenit de la el apetenţa pentru limbile străine şi pentru studiu, în general. El mereu îmi povestește întâmplări din istorie şi sunt mereu fascinante.

Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaşi lucruri şi avem cam acelaşi simţ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive și avem compasiune. Și toți trei avem în comun setea de a învăța”, a spus Irinuca pentru OK! Magazine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net