Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”

Ultima actualizare:

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost remarcabilă pentru toată lumea, dar și emoționantă pentru ea și tatăl ei. Tânăra a petrecut o perioadă de timp alături de fostul milionar de la Izvorani și a dezvăluit mai multe lucruri despre relația lor.

Irina Columbeanu și-a vizitat tatăl
Irina Columbeanu și-a vizitat tatăl

Irina Columbeanu: „Am vrut să-i mulțumesc”

Irina Columbeanu a revenit în România după 6 ani petrecuți în America, alături de mama ei, Monica Gabor și iubitul acesteia. Adolescenta a pășit în țara natală pentru a-și vizita tatăl, care se află în azil. Cei doi au avut parte de o revedere emoționantă și au petrecut toată această perioadă, fără se se dezlipească unul de celălalt.

În urma vizitei făcute în România, Irinuca a oferit mai multe interviuri, prin intermediul cărora a dezvăluit cât de mult a așteptat să își revadă tatăl, dar și cum a petrecut timpul alături de el. Mai mult, fata a declarat că a ținut să îi mulțumească fostului milionar pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea și i-a mărturisit cât de mult îl iubește.

„Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine şi să-i spun în faţă că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem şi mai multe amintiri frumoase cu noi doi”, a spus Irinuca pentru OKmagazine

Cu cine seamănă Irina Columbeanu

Irina Columbeanu alături de tatăl ei
Irina Columbeanu alături de tatăl ei

De asemenea, Irina Columbeanu a vorbit și despre cât de mult seamănă cu mama și tatăl ei. Adolescenta spune că pasiunea pentru limbile străine a moștenit-o de la Irinel Columbeanu, în timp ce de la mama sa a învățat să fie o fire empatică, intuitivă și afectuoasă.

„De exemplu, tata ştie foarte multe limbi străine şi el m-a încurajat să învăț și franceza, și engleza şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moştenit de la el apetenţa pentru limbile străine şi pentru studiu, în general. El mereu îmi povestește întâmplări din istorie şi sunt mereu fascinante.

Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaşi lucruri şi avem cam acelaşi simţ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive și avem compasiune. Și toți trei avem în comun setea de a învăța”, a mai spus Irinuca pentru sursa citată.

Interviul integral îl găsiți în ediția tipărită a revistei OK! Magazine România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dragoș Dolănescu
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
foto colaj insta jpg
cristi borcea operatii 3 jpg
banner dragos bucur png
julia fox profimedia jpg
KIM KARDASHIAN INSTA jpg
Banner Julia Chelaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net