Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România. Cum și-a numit fosta „Scorpie de la Izvorani” fiica

Vizita Irinei Columbeanu în România s-a dovedit a fi una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat în social media o fotografie cu fiica sa, pe care a descris-o în cel mai adorabil mod posibil. 

Monica și Irina acum ani în urmă / foto: Social media
Monica și Irina acum ani în urmă / foto: Social media

Adolescenta în vârstă de doar 17 ani și-a vizitat recent tatăl în România. Mereu a fost însoțită de mătușa sa, Ramona Gabor, și împreună au mers la azilul din Gherănești, acolo unde locuiește fostul milionar de la Izvorani. Ulterior, cei trei au plecat împreună la un restaurant din Capitală. 

Monica Gabor, fascinată de bunătatea fiicei sale, Irina

Irina Columbeanu a luat decizia de a-i îndeplini tatălui său cea mai mare dorință: aceea de a o reveda. Ținând cont că problemele de sănătate nu îi mai permit lui Irinel să se deplaseze în America, fiica sa a revenit pe meleaguri natale unde a locuit vreme de trei săptămâni. Ulterior, după plecare, următoarea oprire a fost în Milano, Italia. 

Moni și Iri pe vremea în care formau un cuplu / foto: Social media
Moni și Iri pe vremea în care formau un cuplu / foto: Social media

După vizita adolescentei în România, mama acesteia a numit-o „fiica visurilor mele”, prin intermediul unei postări pe Instagram. 

„Fiica visurilor mele. Prietenul pe care oricine ar fi încântat să-l aibă. Unica şi de neegalat Irina”, a scris Monica Gabor pe contul de Instagram.

Gigi Becali refuză să-l ajute pe Irinel Columbeanu 

După ce și-a pierdut averea, a ajuns la azilul de bătrâni și trăiește din mila apropiaților, Gigi Becali a ales să nu se numere printre persoanele care îi oferă ajutor financiar fostului milionar de la Izvorani. 

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net