Irinel Columbeanu renunță la marele viciu, după vizita fiicei Irinuca în România: „A promis că se lasă definitiv!”. De ce fostul milionar de la Izvorani refuză să se mute de la azil?

#Exclusiv Click!

Irinel Columbeanu (67 de ani) a prins din nou chef de viață, după benefica vizită a fiicei sale, Irinuca (17 ani), stabilită în America, pe care a îmbrățișat-o iar după șase ani. Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, unde locuiește Irinel, după ce a rămas fără avere, ne-a vorbit despre starea de sănătate a fostului milionar de la Izvorani, dar și despre marea lui promisiune.

„Irinuca i-a dat tătălui un plus de energie”

Ion Cassian ne-a vorbit despre starea de spirit a lui Irinel Columbeanu, după vizita fiicei sale în România:

„Am cunoscut-o și eu pe Irinuca, fiica lui, am vorbit cu ea, este o drăguță, este școlită și harnică. Este un copil bun. Irinuca i-a dat tătălui un plus de energie, după această vizită. I-a dat un impuls, un imbold. Starea lui de sănătate este acum staționară, nici mai bine, nici mai rău. Mai uită, își mai aduce aminte, cam așa...”, ne-a declarat Ion Cassian, exclusiv pentru Click!

„Irinel nu pleacă de la noi, unde să se ducă?”

Am aflat de la Ion Cassian și ce preocupări are Irinel Columbeanu, la azilul din Ghermănești, unde locuiește de anul trecut:

„Cei care stau la noi, în cămin, își pot petrece timpul liber citind, am sute de cărți, am trei biblioteci, pe fiecare etaj câte una, jucând șah, remmy sau table.

Irinel nu este interesat de aceste jocuri, el mai citește câte o carte, mai stă la o țigară și la o cafea, în curte, deși medicii i-au interzis să mai fumeze. Fuma mult, acum mai pufăie câte 4-5, pe zi, este pe final. În curând, nu va mai fuma deloc, a promis că se lasă definitiv!”, a mai menționat Ion Cassian, exlusiv pentru Click!

De altfel, și Irinel menționa într-un recent interviu pentru Click! că tutunul îi dăunează sănătății, după AVC-ul suferit:

„Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă”.

„Irinel nu se mută de la azil, unde să se ducă?”

Irinel nu intenționează să se mute, chiar se simte bine în azilul din Ghermănești, unde beneficiază de mâncare bună, de asistență medicală și de tot confortul:

„Nu pleacă de la noi, unde să se ducă, nu are unde! Avem și mâncare bună, meniul fiind realizat de un nutriționist, în funcție de afecțiunile celor de aici. Mâncarea este la discreție, mulți vor și câte două porții, la noi nu este limită la mâncare. Vara este un meniu mai lejer, iar iarna e mai consistent”, ne-a mai declarat Ion Cassian, exclusiv pentru Click!

Irinel Columbeanu are o pensie modestă, de numai 2.000 de lei, însă, cu ajutorul prietenilor, se preocupă să fie cu plata azilului la zi, taxa fiind în jur de 4.500 de lei lunar.

Irinuca Columbeanu, despre viața în America: „Este de vis!”

Irinel este încântat de performanțele fiicei, în America, unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, fost fotomodel. Iată ce spunea Irinuca, pentru wowbiz.ro, la revenirea în țară, despre viața ei peste Ocean:

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț. O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net