#Exclusiv Click!

În ce țară s-a refăcut Marina Almășan, după scandalul despărțirii de Georgică Cornu: „Am avut o perioadă complicată sufletește!” Ce „dar” i-au oferit polițiștii, ca să doarmă noaptea liniștită?

9 august 2024 15:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta TVR 2 Marina Almășan a revenit din Germania, unde a petrecut câteva zile, după scandalul de pomină cu fostul iubit, omul de afaceri Georgică Cornu, care nu se poate resemna cu ideea despărțirii. Ea ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre vacanța, de unde s-a întors cu bateriile încărcate, și unde a avut parte de distracție, într-un muzeu interesant, al emoțiilor. Am aflat și de ce a fost chemată, azi, la Poliție.

Marina Almășan, vacanță în Germania: „Nu țin minte când am râs ultima oară, cu atâta poftă”

Marina Almășan ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre recenta vacanță, din Germania, unde s-a distrat ca un copil, într-un muzeu inedit:

„Am avut o perioadă foarte complicată, sufletește vorbind. M-au ajutat să ies din ea prietenii și proiectele profesionale. Unul din ele s-a derulat la Berlin, grație unui vechi prieten de la începuturile mele în TVR.

Am văzut, într-o săptămână, cât alții în 7 și, deși poate aș putea părea ciudată, cea mai mare bucurie mi-a provocat-o un muzeu absolut inedit și atât de nou, încât site-urile turistice nici n-au apucat să-l includă : Aster 3D TrickArt! Aceasta incursiune în lumea 3D-ului m-a desprins din lumea nefericirilor mele și m-a făcut să redevin copil.

Nu mai țin minte când am râs ultima oară, cu atâta poftă, ca acum, când am devenit personaj în lucrările spectaculoase ale japonezului Masashi Hattori!”, ne-a împărtășit vedeta TVR 2 din mica sa aventură din concediul care i-a încărcat bateriile, după scandalul cu Georgică Cornu.

Fiul ei a revenit din Dubai: „Mă bucur să-l am pe Victor câteva clipe lângă mine”

În tot acest iureș, în această perioadă în care a exista un dur schimb al declarațiilor, cu Georgică Cornu, vedeta tv Marina Almășan se bucură de suportul și de prezența fiului ei, Victoraș, rodul iubirii cu Victor Socaciu, regretatul soț.

Acesta a revenit din Dubai, unde lucrează:

„Sunt din nou acasă, mă bucur să-l am pe Victor câteva “clipe” , lângă mine, și să mă reîntorc la restul elementelor ce-mi definesc universul, părinți, prieteni, profesia minunată pe care o am și noua carte, care, la finele lunii, trebuie să pornească spre tipar”, ni s-a mai confesat Marina Almășan, exclusiv pentru Click!

Marina Almășan a primit din partea polițiștilor un „dispozitiv de monitorizare”

La întoarcerea din Germania, Marina Almășan a primit o veste care a mai liniștit-o:

„Mi-aș fi dorit ca, ziua de astăzi, și de fapt toată această situație urâtă, care a generat-o, să fi lipsit din calendarul vieții mele.

Astăzi, polițiștii de la Secția 1 Poliție mi-au oferit în dar, pentru 4 luni, deocamdată, un “telefon”. Ei îi spun ,dispozitiv de monitorizare”, iar la ieșirea din Secție m-au liniștit că de-acum înainte sunt în siguranță și că Poliția va fi mereu lângă mine.

Sper că acest “telefon”, care arată că oricare telefon, să nu sune niciodată. Și viața să-și urmeze cursul său frumos, dar în primul rând normal. Și să fie bine pentru toți, chiar și pentru cei ce, vremelnic, și-au pierdut busola.

Nu-mi voi pierde niciodată credința că oamenii sunt, totuși, în esență lor, buni. Îi mulțumesc apărătorului meu, avocat Cuculis Adrian Călin și firește Poliției Române (Comisarului Șef Marius Avram, comandant adj al Secției 1 Poliție și agenților principali Daniel Munteanu și George Niculescu”, a postat ea acest mesaj, pe conturile sociale. 

Totul despre conflictul cu Georgică Cornu, fostul iubit: „O relație la distanță e ca un blestem!”

Scandalul cu Georgică Cornu, care i-a fost iubit timp de 12 ani, a izbucnit în luna iunie, când Marina Almășan anunța public că nu mai sunt un cuplu. Cum el nu s-a putut obișnui cu ideea despărțirii, au urmat insistențele, zecile de apeluri telefonice, din partea bărbatului rănit în dragoste. Din disperare, a venit la ușa Marinei, unde i-a lăsat un buchet de flori, motiv pentru care, speriată, ea a schimbat yala apartamentului.

Simțindu-se cumva amenințată, Marina Almășan a obținut un ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu. Astfel, timp de patru luni, el nu are voie se mai apropie la o distanță minimă de 200 de metri de ea. Mai mult, este obligat să poarte, pe perioada ordinului de restricție, o brățară electronică de supraveghere.

Marina explica de ce s-au despărțit:

„O relație la distanță este un blestem. Numai cine n-a trecut prin ea nu înțelege. Citesc în presă despre noi: „S-au despărțit după 12 ani. Da, însă din cei 12, cred că nici măcar unul întreg nu rezultă, punând cap la cap scurtele noastre întâlniri și câte o vacanță-două pe an, pe-aici, „prin jurul casei, prin Europa.

În rest, ne-am făcut fiecare datoria: am ținut unul la altul, ne-am susținut reciproc, ne-am crescut copiii, ne-am văzut de profesiile noastre, atât de diferite”, a declarat ea, pentru viva.ro

Mai multe