Georgică Cornu, reacție furibundă după ce a primit ordin de restricție! „Nu m-am văzut cu mumia anul acesta”

#Exclusiv Click!

Omul de afaceri Georgică Cornu a primit, miercuri 31 iulie, ordin de restricție pe o perioadă de patru luni și nu mai are voie să se apropie de Marina Almășan la mai puțin de 200 de metri. Va purta și brățară la picior! Georgică Cornu e consternat după decizia instanței. Avem prima reacție a milionarului, în exclusivitate pentru Click! 

Miercuri 31 iulie, Judecătoria Sectorului 1 a emis un ordin de protecție pentru patru luni de zile împotriva omului de afaceri Georgică Cornu, la cererea Marinei Almășan.

Timp de patru luni, judecătorii i-au interzis fostului iubit al prezentatoarei TVR, Georgică Cornu, să se mai apropie la o distanță minimă de 200 de metri de ea. 

Omul de afaceri timișorean este obligat să poarte, pe perioada ordinului de restricție, și o brățară electronică de supraveghere la picior. 

Georgică Cornu e furios: „Anul ăsta nu m-am văzut niciodată cu mumia!”

Georgică Cornu nu s-a prezentat, miercuri, la Judecătoria Sectorului 1 la termenul de judecată a ordinului de restricție și nici nu și-a trimis vreun avocat, beneficiind de unul din oficiu. 

La aflarea sentinței instanței de judecată, omul de afaceri a rămas consternat, precizând pentru Click! că, practic, el nici măcar nu a dat cu ochii de Marina Almășan atunci când a venit la București. 

„Anul acesta am fost de două ori în București, nu m-am văzut niciodată cu mumia! 

Nu au nici un telefon! Nu am vorbit cu nimeni!”, a declarat omul de afaceri, nervos, pentru Click!

Marina Almășan susține că s-a speriat când a găsit la ușa ei 6 trandafiri 

Georgică Cornu a declarat, zilele trecute, pentru Click! că a vizitat-o, recent, pe Marina Almășan la apartamentul ei din București, dar că nu a găsit-o acasă. I-a pus șapte trandafiri pe preșul de la intrare. 

„Eu am mers la ea, la apartament, cred că vineri era, să-i duc șapte trandafiri. 

I-am pus pe prag că ea nu era acasă, era la un eveniment”, a spus omul de afaceri, pentru Click!

Ieri, la Judecătoria Sectorului 1, Adrian Cuculis, avocatul Marinei Almășan, a susținut că vedeta tv ar fi găsit doar șase trandafiri la ușa apartamentului, drept pentru care s-a panicat foarte tare și a schimbat yala de la ușa casei. 

„Aș vrea să precizez și faptul că acel buchet de flori conține șase trandafiri. Un simbol nu tocmai plăcut și mai ales pentru o doamnă atunci când îi primește”, a spus Adrian Cuculis.

Marina Almășan: „Teroarea și minciunile nu pot ține doi oameni legați la nesfârșit”

Prezentatoarea TVR a declarat că este cu mult mai liniștită după ordinul de restricție primit de fostul ei iubit și speră ca acesta să nu mai continue să o șantajeze și să o hărțuiască cu telefoane și mesaje de împăcare. 

„Azi am plecat spre Judecătoria Sectorului 1 cu inima ghem. Nu pentru că m-aș fi îndoit de Justiția Română (deși destui o denigrează, scăzându-i în mod condamnabil credibilitatea), dar îmi era groază de situația în sine - îngrozitoare situație -  pe care nu mi-am dorit-o niciodată. Dar lucrurile au scăpat de sub control. 

Apelând la un avocat de excepție (astăzi, la proces, am avut posibilitatea să mă conving cu ochii mei de acest lucru!), Instanța de judecată a decis: a fost emis un ordin de restricție care, într-o primă fază timp de 4 luni, îmi va oferi liniștea necesară unei vieți normale. 

Atât îmi doresc : LINIȘTE. Îi mulțumesc mult avocatului Adrian Cuculis ( CARE NU A FOST NICIDECUM PLĂTIT DIN BANI PUBLICI, cum aberează același personaj!) și le multumesc celor doi prieteni apropiați, care mi-au fost alături la proces și pe care nu-i voi numi aici, pentru a le oferi macar lor protecție…

Îmi pare teribil de rău că s-a ajuns aici. Am făcut publică despărțirea noastră la început de iunie, cu gândul că o vom gestiona amândoi cu înțelepciune și discreție”, a spus Marina Almășan.

„Sper că și <<partea adversă>> să-și găsească liniștea!”

„Reamintesc mai jos declarația mea, preluată atunci de întreaga presă : <<Nimic spectaculos, traversez demult o etapa a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru>>. 

După despărțirea dureroasă de Victor,  am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri  similare, datorate unei terțe persoane…

Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța, ne-am fost loiali unul altuia și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum 2 ani, singuratatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească  acest gol. 

Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început, s-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…

Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult <<inerțiali>>, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public.

Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie, care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit destinul fiecăruia dintre noi. 

Amintirile comune rămân, îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri (sper că și reciproca e adevărată), iar el știe, cunoscându-mă bine că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri.

Sper că și <<partea adversă>> să-și găsească liniștea, să aibă sănătate și să înțeleagă că banii nu pot cumpăra chiar orice, pe lumea asta, iar teroarea și minciunile nu pot ține doi oameni legați  la nesfârșit”, a fost mesajul Marinei Almășan, postat pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce mesaj i-a transmis Fuego compozitorului Jolt Kerestely!
cub carmen trandafir png
copii adela popescu radu valcan jpg
yung miami nyfashionweek profimedia (1) jpg
matt leblanc profimedia jpg
Banner Mihai Traistariu
vedete in prima zi de școală (1) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net