Ordin de restricție pentru Georgică Cornu! Omul de afaceri va purta brățară la picior! Nu are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de Marina Almășan, timp de 4 luni!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marina Almășan poate să stea liniștită și fără frică! Timp de patru luni, judecătorii i-au interzis fostului iubit, Georgică Cornu, să se mai apropie la o distanță minimă de 200 de metri de ea. Omul de afaceri timișorean este obligat să poarte, pe perioada ordinului de restricție, o brățară electronică de supraveghere. 

Marina Almășan și avocatul ei, Adrian Cuculis, au avut în cursul zilei de miercuri 31 iulie sorți de izbândă în fața instanței. Judecătoria Sectorului 1 a emis un ordin de protecție pentru patru luni de zile împotriva omului de afaceri Georgică Cornu, la cererea Marinei Almășan.

Avocat Adrian Cuculis: „Lui Georgică Cornu îi este interzis orice contact cu jurnalista”

„Instanța ne-a admis cererea de emitere a ordinului de protecție și a dispus și obligarea acestuia să poarte o brățară  electronică. 

De asemenea, lui Georgică Cornu îi este interzis orice contact cu jurnalista”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Click!

Georgică Cornu va purta brățara de supraveghere, timp de 4 luni 

Marina Almășan a solicitat, prin avocatul ei Adrian Cuculis, la termenul de astăzi de la Judecătoria Sectorului 1, un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit Georgică Cornu, care ar fi șantajat-o cu sute de telefoane, vedeta TVR lăsând de înțeles, la un moment dat, că ar fi primit și amenințări cu moartea.  

„Admite în parte cererea vizând emiterea ordinului de protecţie, astfel cum a fost precizată. 

Emite prezentul ordin de protecţie prin care dispune, pe o durată de 4 luni de la data emiterii, următoarele măsuri: - obligarea pârâtului Cornu Georgică, CNP (....), să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de reclamanta Almăşan Marina Emanuela, CNP (....), cu excepţia situaţiei în care prezenţa simultană a părţilor este necesară în cadrul unor proceduri judiciare. - obligarea pârâtului Cornu Georgică, CNP (...), să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de locuinţa victimei situată în (....) - interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod a pârâtului Cornu Georgică, CNP (....), cu victima Almăşan Marina Emanuela, CNP (...). - obligarea pârâtului Cornu Georgică, CNP (....), să poarte permanent, pe durata valabilităţii ordinului de protecţie, un dispozitiv electronic de supraveghere”, se arată în decizia instanței de judecată. 

Adrian Cuculis: „A apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința”

Marina Almășan a anunțat, în luna iunie, că s-a despărțit de omul de afaceri Georgică Cornu, după 12 ani de relație. 

Scandalul între cei doi a escaladat între  timp în presă, ajungând pe masa avocaților. 

Marina Almășan (58 de ani) a decis să ia măsuri drastice împotriva lui Georgică Cornu, după ce omul de afaceri nu ar fi fost de acord cu despărțirea lor. 

Omul de afaceri timișorean a tot continuat să o sune, să-i trimită mesaje cu nemiluita, ba chiar să îi monitorizeze casa. Vedeta TVR și-a schimbat yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat trandafiri  pe prag. 

Simțindu-se șantajată, Marina Almășan l-a angajat pe avocatul Adrian Cuculis să obțină ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu.

„Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj.

Fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. 

Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, înainte de a obține ordinul de protecție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net