Georgică Cornu, adevărul despre despărțirea de noua iubită, Anuța! O mai vrea sau nu? „Noi nu am avut nici o relație!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Când alergi după doi șoareci, nu prea prinzi nici unul! Rămas fără nici o iubită, omul de afaceri Georgică Cornu face dezvăluiri, în exclusivitate pentru Click!, despre despărțirea de ultima iubită, Anuța Ionas.

Încurcate sunt căile dragostei! Prins la mijloc între două femei, Georgică Cornu a rămas în prezent singur cuc. Omul de afaceri din Timișoara a dezvăluit, pentru Click!, că încă speră s-o recucerească pe Marina Almășan, căreia i-a lăsat trandafiri pe prag și pe care a asaltat-o cu mesaje, deși apăruse pe rețelele de socializare într-o poză cu altă femeie, Anuța din Maramureș. 

Marina Almasan a ieșit public și a declarat, pentru Click! că îi este milă de Anuța, dar că îi dorește fericire fostului iubit în noua relație. 

Anuța din Maramureș l-a părăsit pe Georgică Cornu

Scandalul dintre Marina Almășan și fostul iubit a escaladat însă în ultimele zile, drept pentru care blonda din Maramureș, care se afișa țanțoșă pe rețelele de socializare alături de Georgică Cornu, a decis sa se retragă până la urmă din relația de abia înfiripată. 

Georgică Cornu: „Eu și Anuța nu am avut o relație” 

Contactat de Click!, omul de afaceri Georgică Cornu a declarat că el nu a avut de fapt o relație în adevăratul sens al cuvântului cu Anuța Ionas.

Cum să ne despărțim când noi nici nu am avut o relație?! Ce, am avut ceva cu ea? Dacă eu apar acum într-o poză cu cineva, înseamnă că gata avem o relație? Ea s-a trezit băgată acum în seamă de presă. Nu e obișnuită cu așa ceva…

I-am și zis : <<Anuțo, ai devenit persoană publică acum, a auzit lumea de tine! Nu știu dacă vom avea până la urmă ceva împreună, vom vedea, viața va decide ce va fi!”, a declarat omul de afaceri, pentru Click!

Ce zice Georgică Cornu despre părinții Marinei Almășan? 

Acuzat de Marina Almășan că i-ar fi terorizat și părinții cu mesaje, Georgică Cornu pune punctul pe i.

„Este adevărat că le-am dat mesaje părinților ei, dar nu ca să-i ameninț, ci ca să-i liniștesc. Ce spune Marina e o prostie! 

Eu am mare respect pentru acești doi oameni, care și ei sunt probabil rușinați de ceea ce văd prin presă că apare despre fiica lor. 

Eu i-am dat și ei mesaje, dar nu cu amenințări, ci cu scopul de a o recuceri. O iubesc încă, ăsta e adevărul! E o relație de 13 ani totuși…”, ne-a mai spus omul de afaceri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net