Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marina Almășan (58 de ani) s-a despărțit de doar o lună de Georgică Cornu (68 de ani), fostul iubit, care a tot sperat să o ducă la altar. Cunoscuta realizatoare tv a aflat, însă, zilele acestea, cu stupoare, că bărbatul și-a refăcut viața în timp record, afișându-se pe rețelele de socializare în compania altei femei. Realizatoarea de la TVR spune, însă, că inexplicabil Georgică Cornu, încă, o mai caută! Iată ce mesaj are Marina Almășan pentru fostul iubit și noua lui cucerire. 

Marina Almașan și omul de afaceri Georgică Cornu au avut o relație timp de 12 ani. În urmă cu doar o lună, realizatoarea TVR a ieșit public și a confirmat în presă despărțirea de milionar, declarând că distanța ar fi fost motivul ruperii relației lor, care era totuși una solidă, ținând cont că omul de afaceri timișorean intenționa s-o ducă la altar pe cunoscuta prezentatoare tv. 

Georgică Cornu și-a găsit iubită la o lună de la despărțirea de Marina Almășan

Zilele trecute, însă, milionarul timișorean s-a afișat pe rețelele de socializare cu o nouă cucerire, o blondă pe nume Anuța, care a postat pe contul ei de Facebook, poze în compania iubitului ei, Georgică Cornu, după ce l-a vizitat la Timișoara. 

Marina Almășan a văzut și ea pozele cu fostul iubit, care și-a refăcut viața personală în timp record. Realizatoarea TVR îi atrage, însă, atenția actualei iubite a omului de afaceri, dezvăluind, pentru Click!, că acesta încă o mai caută și tot încearcă să revină la realizatoarea tv. Fără succes, însă!

Marina Almășan: „Am avut un sentiment de ușurare că Georgică si-a găsit o nouă relație”

„Ieri, când colegii din presă m-au sunat să-mi dea această <<veste>> ( pe care, de altfel, o anticipam),m-am bucurat foarte tare, ba chiar am avut un sentiment de ușurare, că Georgică si-a găsit atât de repede, o nouă relație. 

Despărțirea noastră, deși previzibilă de câțiva ani, știu că l-a destabilizat o perioadă, dovadă și reacțiile răutăcioase pe care le-a avut ulterior, în presă, la adresa mea. 

Dar, cum spuneam, am încercat să-l înțeleg, oferindu-i circumstanțe atenuante. Acum, sincer, mă bucur pentru el, mai ales că, văzând pozele ce mi-au fost arătate, persoana mi se pare că îi este mult mai potrivită decât i-am fost eu”, a declarat Marina Almășan, pentru Click! 

„Primesc zilnic declarații de dragoste din partea lui”

„Faptul, însă, că eu continui să primesc zilnic declarații de dragoste și de împacare din partea lui, mi-este ceva mai greu să-l înțeleg. Chiar mi-e milă puțin de <<cealaltă persoană>>, de situația în care se află. 

Desigur, nu voi da curs tuturor acestor avansuri ( e o strategie a lui pe care, repet, n-o pricep), ba, dimpotrivă, voi încerca să-l ajut, chiar și indirect (adică rămânând <<pe  poziții>>) să-și asume noua relație și să o finalizeze în direcția în care <<simte s-o facă>>. 

În rest, nimic spectaculos: e un bărbat singur, care și-a găsit o femeie”, a mai declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru Click!

Ce replică i-a dat Georgică Cornu Marinei Almășan după despărțirea lor?

Georgică Cornu a cerut-o de soție în urmă cu ceva ani pe Marina Almășan, i-a oferit inelul și au cumpărat împreună chiar și verighetele, însă oficializarea relației lor s-a amânat la nesfârșit. 

După ce Marina Almășan a ieșit public și a spus că a terminat relația cu omul de afaceri timișorean, Georgică Cornu i-a dat și el o replică fostei iubite. 

„Dragi prieteni, am promis că voi spune câteva cuvinte despre acțiunea iubitei mele (foste…) Marina Almășan. Iată câteva! 

Acțiuni de acest gen, Marina a mai facut, am înțeles că așa este obiceiul ei! A revenit! Niciodată nu am fost de acord cu ieșirea în presă, trebuia să știe că acest lucru nu o ajută!

Ai stat 12 ani cu o persoană, a se vedea imaginile și laudele relației făcute chiar de Marina și acum ți-ai adus aminte de nepotriviri?Când Marina a început relația cu mine, nu mai era cu Socaciu decât în acte!

Cum să vorbești atât de mult despre o persoană care a pus DIICOT-ul să-mi facă dosare pentru care am tras până astăzi? Îți mai aduci aminte, Marina?

Da, am crezut că relația noastră e solidă și că, atunci când voi finaliza dosarele făcute de prietenii lui Socaciu, voi veni la București, așa cum stabiliserăm!

Ce ai riscat, Marina? Tu sau eu? Venirile mele la București au fost întrerupte de Marina ca și acum! Hai să spunem adevărul, Marina!

Ce prieten mai pot găsi în Marina? Ce am fost 12 ani? Dacă-mi este recunoscătoare pentru cei 12 ani, pentru ce mă condamnă? Eu pentru ce să-i fiu recunoscător?

Cred că a greșit, omul e supus greșelii, nu cred că mai are 12 ani să stea cu un bărbat și să constate ca <<au fost anumite nepotriviri>>-ha,ha,ha!

Marina, cred că mai ușor este să discutăm, să vedem ce putem corecta și să mergem frumos înainte, decât să pornim de la zero.

LA MULȚI ANI, de ziua ta și te rog să te gândești că timpul trecut este pierdut, nu se mai întoarce! Te iubesc!”, a spus omul de afaceri, după despărțire, pe rețelele de socializare.

Marina Almășan a fost cea de-a treia soție a lui Victor Socaciu și i-a fost alături regretatului solist timp de 16 ani, până în 2012. Din relația cu acesta, Marina Almășan are un băiat, pe Victoraș (27 de ani), care lucrează în IT și este stabilit în Dubai. Realizatoarea Tv are și o fiică, pe Marina (34 de ani), din relația cu Dan Liviu Ungureanu.

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat în anul 2012, motivul fiind infidelitatea artistului, care avea de ceva timp o relație extraconjugală cu o altă femeie.

Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, după care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.  

El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin.

El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu. A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. 

După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. 

În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut”, a declarat Marina Almășan, în emisiunea “ În oglindă” de la Kanal D. 

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles si Printul Harry jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Maia fiica Antoniei
iulia si mihai albu jpg
image png
image png
andreea raducan jpg
image png
image png
cub irina margareta nistor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net