Marina Almășan, atac la Șerban Huidu după ce a făcut-o „dinozaur”. „Cui nu-i place vârsta mea să n-o apuce” Nici pe Andreea Marin nu a scutit-o!

Ultima actualizare:

Invitată duminică, 16 iunie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Marina Almășan și-a luat la țintă colegii de breaslă. Șerban Huidu și Andreea Marin au fost pe lista neagră a incisivei prezentatoare de la TVR.

Marina Almășan are 58 de ani și peste 30 de ani petrecuți pe platourile de filmare din Televiziunea Publică. Invitată duminică seara, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, prezentatoarea de la TVR a făcut  numeroase dezvăluiri, atât despre viața personală, cât și despre carieră. 

Cunoscută prin stilul incisiv de a se exprima, prezentatoarea TVR a aruncat cuvinte grele la adresa unor colegi de breaslă, printre care Șerban Huidu și Andreea Marin. 

Marina Almășan, atac la Andreea Marin: „Mă deranja, aș fi vrut să am picioare lungi ca ale ei!”

Marina Almășan (58 de ani) a vorbit deschis despre parcursul său în Televiziunea Română, marcat de greutăți, și a aruncat cuvinte dure la adresa fostei sale colege de breaslă, Andreea Marin, despre care a afirmat că ar fi fost favorizată de șefi pe vremea când modera „Surprize, surprize!”

„Mă deranja că pentru o ediție a emisiunii ei Televiziunea Română dădea 37.000 de euro, iar pentru emisiunile mele 0 euro.

Sigur că mi-ar fi plăcut și mie să am doi metri, să am picioare lungi, să stea pe mine rochiile așa cum stăteau pe Andreea Marin.

Am invidiat-o, cumva, profesional și fără ură feminină”, a spus Marina Almășan, la Kanal D. 

Replică dură  pentru Șerban Huidu după ce a făcut-o „dinozaur!”

Marina l-a luat în vizor și pe Șerban Huidu, care a tot ironizat-o și a numit-o la un lent dat „dinozaurul din TVR”, la emisiunea pamflet „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV. 

„Mai există încă publicul nostru de acum 30 de ani, publicul care a crescut cu mine. Sunt conștientă că sunt demodată, dar, cui nu-i place vârsta mea să nu o apuce!

Poate că sunt și dinozaur, am trecut peste asta. Mai am trei ani și ies la pensie”, a mai spus Marina Almășan. 

De ce nu l-a iertat pe Victor Socaciu până la moarte? 

La capitolul persoane pe care nu le-a putut ierta prea ușor, Marina l-a trecut în capul listei pe fostul soț, Victor Socaciu. 

„Am fost foarte supărată pe Victor pentru felul în care a ales sa încheie povestea familiei noastre. Din păcate, când m-am decis să-l iert el, el nu mai era”, a dezvăluit prezentatoarea. 

Marina Almășan, înșelată de Victor Socaciu 

Marina Almășan și regretatul solist de muzică folk, Victor Socaciu, au fost căsătoriți 16 ani. Între cei doi s-a înfiripat o dragoste pasională, care nu a mai ținut cont de nimic. Căsătoriți amândoi la acea vreme cu alte persoane, Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat pentru a-și oficializa relația.

Cei doi au împreună un fiu, pe Victoraș, care este stabilit în prezent în Dubai. Marina și Victor au divorțat în anul 2012, motivul fiind infidelitatea artistului, care avea de ceva timp o relație extraconjugală cu o altă femeie.

„Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, după care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.  

El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin.

El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu. A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. 

În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut”, a declarat Marina Almășan, în emisiunea “ În oglindă” de la Kanal D. 

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner mama Andreea Tonciu
banner bianca dragusanu png
image png
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net