Despărțire șoc în lumea mondenă! Marina Almășan și George Cornu și-au spus adio, după 12 ani de relație

Ultima actualizare:

Despărțire șoc în showbiz-ul românesc! Marina Almășan și milionarul George Cornu au decis să pună punct relației, după mai bine de 12 ani împreună. Se pare că lucrurile nu erau chiar atât de solide precum păreau, prezentatoarea TV dezvăluind motivul pentru care au ales să meargă pe drumuri separate.

Marina Almășan și George Cornu și-au spus adio, după 12 ani de relație / foto: arhiva Click!
Marina Almășan și George Cornu și-au spus adio, după 12 ani de relație / foto: arhiva Click!

După o relație care a durat 12 ani, Marina Almășan și George Cornu au decis să își spună adio. Prezentatoarea TV a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea și omul de afaceri timșorean au decis să meargă pe drumuri separate.

Se pare că bărbatul ar fi fost gelos de fiecare dată când vedeta îl menționa în interviuri sau pe rețelele de socializare pe fostul soț, Victor Socaciu, care s-a stins din viață în decembrie 2021. De asemenea, în ultimii ani, faptul că timișoreanul George Cornu nu a vrut să se mute în Capitală, relația la distanță nu mai era pe placul prezentatoarei.

„Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța”

„Nimic spectaculos. Traversez demult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia.

Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol.

Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele  motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat…Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public. Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le multumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a declarat Marina Almășan, pentru cancan.ro.

„Cei 12 ani vor deveni o prietenie”

Relația celor doi s-a răcit foarte mult în ultimii ani / foto: arhiva Click!
Relația celor doi s-a răcit foarte mult în ultimii ani / foto: arhiva Click!

Totodată, vedeta a subliniat faptul că îi este recunoscătoare fostului iubit și își dorește ca pe viitor să rămână prieteni și să se sprijine reciproc în continuare: „Cu siguranță, cei 12 ani vor deveni o prietenie,  care ne va ajuta pe amândoi să străbatem în continuare ceea ce i-a hărăzit Destinul fiecăruia dintre noi.

Amintirile comune rămân. Îi sunt recunoscătoare lui Georgică pentru multe lucruri. Sper că și reciproca e adevărată. Iar el știe, cunoscându-mă bine, că, oricând va avea nevoie de ajutor sau susținere, va găsi în mine un prieten de nădejde. La fel și copiii lui, care au crescut, asemeni alor mei, sub ochii noștri”, a mai spus Marina Almășan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net