Cu ce s-a ales Adriana Bahmuțeanu de pe urma celor 5 căsnicii cu Silviu Prigoană. Fosta prezentatoare TV desființează toate speculațiile: „Nu-mi pare rău”

Timp de 20 de ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost cel mai controversat cuplu din showbiz. Despre ea s-a spus de nenumărate ori că s-a căsătorit cu afaceristul din interes, însă a ținut să infirme toate aceste speculații. Mai mult, aceasta susține că nu a rămas cu nimic din avere.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană / Sursă foto: arhivă presă
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană / Sursă foto: arhivă presă

Adriana Bahmuțeanu susține că nu banii au atras-o la Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de 5 ori și tot de atâtea ori au și divorțat. Cei doi s-au căsătorit în 2003 pentru prima oară, însă au divorțat imediat după luna de miere. În 2004 s-au recăsătorit, însă la doar câteva luni au divorțat din nou. Povestea s-a repetat în 2005, iar de această dată mariajul lor a durat 2 ani, respectiv până în 2007. În 2009 și-au mai acordat o șansă, însă în 2012 și-au separat drumurile pentru a patra oară.

 Ultima oară și-au spus „Da” în fața altarului în 2013, însă doi ani mai târziu au divorțat definitiv. Adriana Bahmuțeanu a fost acuzată că s-a măritat cu Silviu Prigoană din interes, însă ea a ținut să desfințeze toate aceste afirmații. Fosta prezentatoare TV spune că nu a rămas cu nimic de pe urma căsniciilor cu fostul ei partener.

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

 Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație. Poți fi nefericit atunci când ai bani foarte mulți”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în podcastul Marei Bănică.  

Adriana Bahmuțeanu: „Nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie”

Totodată, Adriana Bahmuțeanu spune că nu bunurile materiale i-au lipsit din căsnicia cu Silviu Prigoană, ci mai degrabă liniștea, dragostea și armonia.

„Era o casă foarte scumpă, foarte frumoasă, dar înăuntru nu era dragoste. Nu era liniște, nu era fericire, nu era bucurie. Și simțeam această presiune toți cei care locuiam în casă. Era o tensiune tăcută, un ucigaș tăcut al fericirii', a mărturisit Adriana.

Cu toate acestea, afaceristul a reușit să o cucerească de fiecare dată, motiv pentru care s-au căsătorit și au divorțat ani la rândul.

„Era tiparul ăsta. Te bombarda cu iubire, după care începea denigrarea, lovitura”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu. 

De asemenea, jurnalista a recunoscut că a greșit atunci când și-a expus viața de cuplu la televizor, însă consideră că oamenii trebuiau să știe și partea ei de adevăr.

Din 2006, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela, iar Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea la brațul lui George Restivan în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net