Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică, dragoste neîmplinită! De ce nu au fost împreună, deși amândoi erau divorțați

Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică, două nume sonore din showbiz-ul românesc, au fost protagoniștii unei povești de dragoste care nu s-a concretizat niciodată, deși amândoi se aflau la momente de răscruce în viețile lor marcate de divorțuri.

Adriana Bahmuțeanu. Foto: arhiva.
Adriana Bahmuțeanu. Foto: arhiva.

Bahmuțeanu, în centrul atenției datorită căsniciilor tumultoase cu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a fost în centrul atenției publicului românesc datorită căsniciilor tumultoase cu Silviu Prigoană. Relația lor a fost presărată cu divorțuri și împăcări care au captat atenția presei vreme îndelungată. După despărțirea de fostul soț, Adriana ar fi avut ocazia să trăiască o posibilă poveste de dragoste cu celebrul artist Ștefan Bănică.

Totul s-ar fi petrecut în perioada imediat următoare separării de partenerii lor anteriori, iar povestea ar fi rămas secretă dacă nu ar fi fost dezvăluită presei chiar de către Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că Ștefan Bănică ar fi căutat-o și ar fi încercat să stabilească o legătură cu ea.

Vedeta regretă că a povestit această întâmplare presei

Adriana Bahmuțeanu regretă că a dezvăluit publicului acest episod din viața sa privată. Nu îi pare rău că i-a spus nu artistului, ci mai degrabă faptul că a făcut publice aceste detalii.  Vedeta a ținut să menționeze că apreciază și stimează enorm talentul artistic al lui Ștefan Bănică și că nu a dorit să aducă prejudicii imaginii sale.

"Am regretat că am spus în presă treaba asta. Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflaseră. Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă. Nu regret că n-am avut o relație cu el", a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Așadar, povestea dintre Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică a rămas una neîmplinită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net