Bahmuțeanu îl face praf pe Gheboasă după scandalul cu drogurile! „A ajuns exemplu pentru noua generație?”

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu a luat atitudine în scandalul Gheboasă. Trapperul din Târgoviște a fost prins, recent, de DIICOT în timp ce cumpăra canabis și dus la audieri, în Dâmbovița. 

Trapperul Gabriel Gavriș, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, este, în aceste zile, în centrul unui scandal ce vizează consumul de stupefiante. 

Gheboasă a fost prins, recent, de către ofițerii antidrog din Capitală în timp ce cumpăra canabis, pe Bulevardul Timișoara din Capitală. Artistul a fost ridicat de către procurorii DIICOT și trimis la audieri în Județul Dâmbovița.

Adriana Bahmuțeanu: „Se jura că nu a consumat în viața lui”

Adriana Bahmuțeanu a comentat, pe Tik Tok, situația trapperului Gheboasă, care a ajuns să fie cercetat într-un dosar de trafic de droguri, catalogându-l drept un exemplu negativ pentru tinerii care-i ascultă piesele și îl iau drept model. 

„Gheboasă, cel care se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat în viața lui substanțe interzise și îi îndemna pe tineri și adolescenți să nu facă niciodată așa ceva, este, așadar, și consumator, și dealer de droguri și riscă să facă închisoare

Nu mă interesează viitorul acestui Gheboasă, cel care în urmă cu un an, pe scena festivalului Untold folosea în cântecele sale cuvinte obscene, ba chiar îi îndemna pe tineri să consume substanțe interzise, ca un fel de refugiu față de lumea dezlănțuită care nu îi înțelege. 

Mă interesează, dimpotrivă, că astfel de influenceri, de pseudovedete ajung modele pentru o întreagă generație de adolescenți de propria familie, nu se simt susținuți”, a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Gheboasă se dă nevinovat! „Nu trebuie să ciripești”

Gheboasă a fost audiat, vineri 1 martie, de procurorii DIICOT Dâmbovița, într-un dosar de trafic de droguri, alături de alte trei persoane. 

Trapperul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „deținere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu” și riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Artistul susține, însă, că este nevinovat și că toate acuzațiile împotriva lui sunt false. După audieri, acesta a postat un video, pe rețelele de socializare, în care a explicat situația sa. 

„Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. 

La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că, nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit. Vreau să știți clar că în acest caz nu este implicat niciun minor pentru că eu nu am vândut, nu vând și nu o să vând niciunui om care există pentru că nu sunt traficant. 
Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum, ce să fac. Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem”, a spus Gheboasă, în postarea de pe pagina sa de Instagram.

Cine este Gheboasă?

Aristul s-a născut în anul 2001, la Târgoviște. Pe numele său real, Gabriel, cântărețul 21 de ani s-a făcut remarcat la show-ul de talente „One True Singer”, iar de acolo evoluția lui a fost una spectaculoasă. Gheboasă e unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România, care a „rupt" topurile cu o piesă devenită virală pe TikTok. 

Trapperul Gheboasă a declanșat un scandal imens, anul trecut, după ce a cântat pe scena de la Festivalul Untold versuri obscene, acesta fiind amendat de Jandarmerie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net