Adriana Bahmuțeanu, iadul pe care l-a trăit în prima căsnicie: „Ori te împușc, ori ne împăcăm”

Iadul pe care l-a trăit Adriana Bahmuțeanu în prima căsnicie! La vârsta fragedă de 18 ani, vedeta a spus „Da" în fața altarului alături de Cosmin Bahmuțan, un bărbat cu 4 ani mai în vârstă decât ea, iar el a fost prima sa iubire din adolescență. Cei doi s-au dus singuri la starea civilă și a fost o nuntă pe repede înainte, pentru că bărbatul își dorea să fie sigur că Adriana va fi doar a lui. Cu toate acestea, căsnicia lor s-a transformat într-un coșmar pentru jurnalistă, iar după doar 5 ani, aceasta a decis să depună actele de divorț.

Adriana Bahmuțeanu, iadul pe care l-a trăit în prima căsnicie
Adriana Bahmuțeanu, iadul pe care l-a trăit în prima căsnicie

Adriana Bahmuțeanu, iadul pe care l-a trăit în prima căsnicie

La numai 23 de ani, Adriana Bahmuțeanu, era astfel o femeie divorțată, care din nefericire a fost supusă la chinurile violenței domestice după cum a povestit în emisiune online moderată de Cornelia Ionescu

Mi-am dat seama că eu sunt victima violenței domestice. Eu acasă nu aveam liniște, eu acasă mergeam pe sârmă, pe coji de ouă să nu deranjez. La o casă de noi stătea un actor celebru, nu o să-i dau numele, și sunt prietenă cu soția lui. Eram la un restaurant și își aducea aminte de un episod cu multă violență și scandal, pentru că se auzea de la o casă la alta. A zis că se vedea pe mine că sunt nefericită, actorul respectiv fiind puțin mai..așa. Mi-a zis. „Eu te-am văzut de atunci, erai drăguță, m-aș fi dat la tine, dar știam că e nebunul ăla care țipa, urla, făcea ca toate cele, dar se vedea pe tine că erai tristă', a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Soțul său s-a schimbat total în momentul în care s-au căsătorit, acesta devenise foarte gelos și de multe ori nici măcar nu o lăsa să lucreze. Adriana a spus că acesta a ținut de câteva ori acasă pentru a nu se duce la interviuri cu vedete. Aceasta a mai spus că bărbatul o urmărea mereu, chiar și atunci când ieșea de la liceu. Adriana reușit să iasă din această relație toxică, după ce a fugit la o prietenă de-a ei care lucra la Guvern pe vremea aceea și la care a stat două luni de zile fără să iasă din locuință de teamă. În momentul în care a plecat aceasta a trebuit să fure actele din casă pentru a putea merge să le depună pentru divorț pentru că bărbatul nu ar fi fost de acord să se despartă. 

Povestea devine și mai șocantă în momentul în care, soțul său a sunat-o spunându-i că vrea să discute față în față cu ea și să se despartă pe cale amiabilă și să vină să își ia lucrurile. Adriana s-a dus însoțită de trei prieteni pentru că îi era prea frică. Ajunsă în casa în care a locuit alături de el, bărbatul a spus că își dorește să discute separat cu ea în altă cameră, acolo vedeta a fost la un pas de moarte după ce soțul său a scos un pistol și i-a spus: „Ori te împușc, ori ne împăcăm.”

„Până la urmă am avut curajul să mă rup din această relație. I-am zis că preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună și uite că trăiesc și în ziua de azi. Am început să strig după ajutor, au intrat băieții ăia, eu am plecat de acolo, n-am mai luat haine, n-am mai luat nimic. După a aflat unde stau, unde lucrez și mă trezeam cu el când îm i era lumea mai dragă. A aflat numerele de telefon, pur și simplu mă urmărea.

Eu am vrut să pun punct și la un moment dat l-am și amenințat cu diverse lucruri, cu toate mijloacele, pentru că, pe vremea aia, nici autoritățile nu acționau. Râdeau, ziceau că poate e vina ta, că și tu îl inciți.”

Din nefericire, prin aceleași evenimente șocante a trecut și Ana, cea care i-a devenit soție lui Cosmin Bahmuțean și asupra căreia a avut același comportament deosebit de violent și a atentat asupra vieții sale, conform declarațiilor femeii.

„În momentul în care a cunoscut-o pe Ana (n.r. următoarea sa soție de care a divorțat între timp), că ea avea suspiciuni, apăruseră în presă niște materiale și există martori că inclusiv la locul de muncă existau violențe, chiar și în cabina de machiaj”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
Cornelia Rednic a ieșit de dimineață în parc să facă sport și mișcare
 Adina Postelnicu din trupa Heaven este foarte legată de nepoțelul ei, Maxim, fiul surorii sale, Roxana
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner cosmin selesi png
Vedeta joacă într-un film de acțiune dar și istoric
decupare86 16960036303q5mmt3 jpg
banner oana zavoranu png
banner eliza natanticu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net