Cum se înțelege Adriana Bahmuțeanu cu soțul ei, George Restivan. Ce regulă și-au impus și o urmează cu sfințenie

După ani și ani de zile în care conflictele cu fostul soț i-au acaparat viața, Adriana Bahmuțeanu a găsit dragostea adevărată în brațele lui George Restivan, bărbatul cu care s-a căsătorit în anul 2023, într-o biserică din Ucraina. Cât de „roz” este relația lor și cum au reușit să gestioneze episoadele neplăcute, a declarat jurnalista în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

image

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz, îndeosebi de când și-a refăcut viața amoroasă. Vedeta „a dat din casă” și a mărturisit că traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. 

Adriana Bahmuțeanu: „Ne sfătuim în toate privințele” 

După o viață tumultoasă, marcată de mai multe divorțuri cu Silviu Prigoană, lucrurile s-au liniștit și pentru Adriana Bahmuțeanu. Când l-a cunoscut pe George Restivan, jurnalista a știut că el este bărbatul alături de care își poate întemeia o frumoasă familie. 

„În sfârșit am relația de cuplu pe care mi­-am dorit­-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm, ne înțelegem bine, ne completăm, băieții îl plac, ne sfătuim în toate privințele, nu fac o mișcare fără să vorbesc cu el mai întâi și e valabilă și reciprocă.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

„Ne-­am și certat de câteva ori, dar cine nu se ceartă în relație minte, fiindcă nu există relație fără certuri. Însă ne­-am certat constructiv și apoi ne­-am împăcat și ne-­a părut rău că ne­-am aprins așa de tare. Dar nu au fost certuri cu jigniri și violențe, ci doar cu un ton mai ridicat. Amândoi am cedat, nu cred că a existat vreun moment în care unul dintre noi să o țină sus și tare că are dreptate.”, a mai spus Adriana, potrivit sursei menționate anterior.

Ce au decis Adriana și George la începutul relației 

Frumoasa brunetă și-a continuat lista destăinuirilor și a vorbit despre un aspect important, anume regula pe care cei doi au impus-o la începutul relației lor:

„Am decis amândoi să nu lăsăm pe nimeni să intre în relația noastră și să ne trăim viața cu bune și cu rele.

Până acum, au fost mai mult bune, asta pentru că și George își dorea enorm o relație de cuplu și o familie frumoasă. Am stabilit de la început ce vrem amândoi de la relație și cum ne dorim să fie, ne­-am făcut planul, am stabilit regulile: o relație monogamă, fără înșelat, să ne spunem deschis ce nu ne place, ce ne deranjează, să nu se bage neamurile, prietenii, să nu ne plângem la alte persoane, ci doar să ne rezolvăm noi problemele, să ne respectăm intimitatea, profesiile, să avem fiecare timp liber separat, să ne ocupăm împreună de copii, să ne respectăm alegerile, chiar dacă nu ne plac neapărat, să facem mici compromisuri, să existe iubire și respect. Am stabilit inclusiv faptul că, dacă nu ne vom mai iubi, să ne spunem și asta deschis în față.

Îmi doream o relație de cuplu frumoasă și o familie mare, iar George m-­a convins fiindcă este un tip deschis la minte, respectă partenera de viață, are multe calități și puține vicii: nu bea, nu consumă substanțe, nu joacă la cazino, nu e afemeiat. Din contră, dacă e să mă raportez la ceea ce a trăit el – i­-a murit soția când s-­a născut copilul – e clar că e o traumă majoră pe care a depășit­-o foarte greu, iar acum se bucură și el de viața de familie pe care și­-a dorit-­o și nu a avut-­o.”, a continuat Adriana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net