Adevărul despre fiica secretă a logodnicului Bahmuțencei! „Nu mă ascund! Am făcut două teste în America!”

#Exclusiv Click!

George Restivan a îngropat securea războiului cu fiica secretă, Melissa Vaida. Logodnicul Adrianei Bamuțeanu a făcut două teste de paternitate în America, în urma cărora a recunoscut, într-un final, că tânăra de 25 de ani este fiica lui.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă
Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă

”Americanul” George Restivan face valuri în showbiz în postura de logodnic al Adrianei Bahmuțeanu. Bărbatul s-a mutat la București și a venit tocmai din California pentru ea. Imediat, însă, a intrat în vizorul presei.

Chiar înainte de nuntă, au ieșit la iveală detalii neștiute din trecutul lui Restivan. Melissa Vaida, o tânără în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit public că este fiica nerecunoscută a lui Restivan.

”Americanul” a luat foc și a solicitat imediat să se face două teste, nu unul, de paternitate tocmai în America. Spre surprinderea logodnicului Adrianei, ambele teste prelevate în SUA au arătat că Melissa este fiica lui.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a ținut să facă lumină, pentru Clcik!, în acest scandal al paternității.

Ce-i cu tânăra aceea? E fiica ta sau nu? Cum a rămas?

Cu copilul totul este foarte bine, s-a rezolvat mai bine decât mă așteptam. Vreau să mă dau ca exemplu, cum am făcut eu, cum am procedat cu copilul ăsta, așa să facă toți în continuare, cei care se trezesc în poziția mea. Am făcut și testele din America, am mers la Satu Mare. Peace and love (Pace și dragoste).

George Restivan: „Mi-am asumat! De ce să ne ascundem după deget?”

Copilul era al tău sau nu?

Testele arată că da!

Tu chiar nu știai de copilul ăsta?

Zvonurile au fost, dar acum nu mai contează zvonurile, contează doar că s-a rezolvat! Am recunoscut copilul. De ce să ne ascundem după deget? Eu pentru că sunt cetățean american, am făcut și testele din America.

Nu unul, două am făcut. La unul mi s-au tăiat unghiile și al doilea au fost probele din gură, orale, din dinți. S-a trimis în America și în două zile, gata, și am avut rezultatele.Pe cei care sunt în situația mea, eu îi sfătuiesc să procedeze ca mine. Nu te ascunzi, faci teste, așa asumat, la vedere!

Faceți nunta anul acesta?

Nunta e programată pe calendar. M-am uitat pe luna iunie să nu fie vreo sărbătoare. În iunie o să fie! Eu cu Adriana suntem foarte bine, pot sa apară și zece copii, nu contează! Eu o iubesc!

Ea este Melissa, fiica secretă a iubitului Adrianei Bahmuțeanu
Ea este Melissa, fiica secretă a iubitului Adrianei Bahmuțeanu

Melissa :„Aș fi vrut să îl cunosc, dar el m-a renegat!”

Melissa Vaida, o tânără de 25 de ani, a dezvăluit, recent, că ar fi fiica nelegitimă a lui George Restivan. Tânăra l-a acuzat public pe logodnicul Adrianei Bahmuțeanu că nu a dorit să o recunoască niciodată și că nu și-a îndeplinit responsabilitățile părintești, nici măcar după ce mama ei s-a stins din viață.

Povestea a fost... amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spun este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere. În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui. Nu l-a interesat despre viața mea. Aș fi vrut să îl cunosc, dar el m-a renegat!

Când am avut eu 15 ani, aproape 16, atunci l-am văzut pentru prima și ultima dată, pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului”, a declarat tânăra, la Antena Stars.

Inițial, George Restivan a recunosct că a avut o aventură cu mama fetei, dar a precizat că nu i s-a adus nici pe departe la cunoștință faptul că femeia ar fi rămas însărcinată.

Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi suna verișorii la Paris să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (...) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN).”, s-a apărat Restivan, la acel moment.

George Restivan a venit special din America, anul trecut, pentru a o cunoaște pe Adriana Bahmuțeanu, de care s-a îndrăgostit subit când se uita la transmisiile pe Internet ale lui Camen Harra. Restivan a cerut-o pe Adriana Bahmuțeanu de soție chiar de la prima lor întâlnire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net