Gheboasă, prima reacție după ce a fost audiat de DIICOT. „Nu trebuie să ciripești”

Trapperul Gheboasă (pe numele său real Gabriel Emil Gavriș) a avut prima reacție în mediul online, după ce a fost prins de către ofițerii antidrog din Capitală în timp ce cumpăra canabis. Acesta spune că acuzațiile care îi sunt aduse sunt false și că este nevinovat.

Artistul a fost ridicat de către procurorii DIICOT și a fost trimis la audieri în Dâmbovița. Trapperul Gheboasă a fost interceptat de către procurori și dus la audier chiar în timp ce se afla în București, pe bulevardul Timișoara.

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, se pare că acesta ar fi fost ridicat de către autorități chiar în momentul în care cumpăra canabis de la traficanți ce ar fi vândut substanțe interzise și minorilor.

Gheboasă, prima reacție în mediul online

Astăzi, după ce a fost lăsat să plece de către anchetatori, trapperul a avut prima reacție în mediul online. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, acesta neagă acuzațiile care i-au fost aduse. De asemenea, el a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susținere.

„Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală. Așa că, nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit. Vreau să știți clar că în acest caz nu este implicat niciun minor pentru că eu nu am vândut, nu vând și nu o să vând niciunui om care există pentru că nu sunt traficant. Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum, ce să fac. Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem”, a spus Gheboasă în postarea de pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net