Momente dificile pentru Marina Almășan! Cine a trădat-o anul trecut

Viața nu este mereu lapte și miere, mai ales când „trădările” venite din partea celor pe care-i credeam aproape sufletului nostru lasă un gust amar. Marina Almășan a fost nevoită să țină piept unor astfel de situații anul trecut, dar a reușit să își găsească puterea interioară pentru a depăși orice obstacol, astfel că a pășit în anul 2024 cu multă speranță și multe visuri. 

Marina Almășan, trădată de oamenii dragi
Marina Almășan, trădată de oamenii dragi

Recent, scriitoarea a vorbit sincer despre ceea ce a însemnat anul care tocmai s-a încheiat pentru ea: trădări din partea persoanelor apropiate, „războaie” pe care le-a avut de dus, însă nu putem trece cu vederea și lucrurile bune pe plan profesional despre care chiar Marina Almășan a vorbit. 

„Am călătorit mult, dar am avut și niște provocări mai puțin plăcute”

Prezentatoarea TV a mărturisit că anul 2023 i-a oferit oportunitatea de a călători foarte mult, de a se dezvolta pe plan profesional și a de ține piept trădărilor venite din partea persoanelor la care ținea.

„Am avut si bune și rele. Am publicat și lansat două cărți, am pus pe picioare un nou format -RIVALII-, am organizat, alături de echipa mea și de cea a Teatrului Constantin Tănase, un super-show muzical, care va fi difuzat de TVR in seara de Revelion, am călătorit mult, dar am avut si niște provocări mai puțin plăcute : niște războaie de dus, apoi niște trădări din partea unor oameni apropiați.

Dar le-am depășit, deci pot spune că le-am încadrat și pe ele la victorii. Până la urmă și a scăpa de niște prieteni falși, tot o victorie reprezintă, până la urmă!”, a declarat Marina Almășan pentru spectacola.ro.

Marina Almășan, rezoluții pentru 2024!

Ne aflăm în prima zi a Noului An, astfel că este important să pășim cu pași siguri către o perioadă mult mai înfloritoare a vieții noastre. Marina Almășan a mărturisit că cele mai mari dorințe pentru anul 2024 sunt acelea de a-și vedea familia sănătoasă și de a excela pe plan profesional.

„Intru în noul an cu dorința de a încheia și viitorul an în aceeași componență numerică a familiei. Cu dorința de a avea sănătate – eu și ai mei dragi. Cu dorința de a-mi exercita, cu același entuziasm, profesia, fie că asta înseamnă noi emisiuni, noi evenimente sau noi cărți scoase pe piață.

In fine, cu dorința de a călători – acesta fiind marele meu hobby, care îmi oferă nesfârșite bucurii și motive de scris”, a mai spus Marina Almășan, pentru sursa de mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net