Dan Helciug, gata să dea lovitura în Veneția. Ce surpriză pregătește: „Sunt în tratative”

Celebrul solist al trupei „Spitalul de urgență” a avut parte de o jumătate de an plină de realizări, având o mulțime de concerte, atât în țară, cât și în străinătate, plus o revenire spectaculoasă pe micul ecran, la Televiziunea Română, unde a colaborat cu Marina Almășan.

Dan Helciug s-a plimbat cu gondolele
Dan Helciug s-a plimbat cu gondolele

După o perioadă de compoziție și creație muzicală, în paralel cu viața de familie și cu o carieră în televiziune, căci a făcut parte din echipa de televiziune a emisiunii „Rivalii” de la TVR, Dan Helciug (48 de ani) are noi planuri și noi idei. Spunem acest lucru pentru că l-am văzut zilele trecute, în Veneția, și am crezut că fie s-a dus să susțină vreun concert în Italia, fie a plecat cu frumoasa lui familie într-o vacanță. Dar n-a fost niciuna dintre ideile noastre, iar solistul ne-a lămurit cu prima ocazie, atunci când a revenit în țară și a putut să ne împărtășească din planurile lui. 

Sunt în continuare creativ și am o mulțime de idei de piese, de show-uri și de alte surprize. Am cântat în gondolă (canzonette) și am primit o călătorie gratuită (râde).

M-au filmat niște turiști japonezi, sunt vedetă printre ei. Veneția este și va fi pentru artistul din mine, acel loc special în care mă pot alimenta de la o sursă spirituală cu artă pură. O să găsesc timp pentru un weekend în care să vizitez această perlă a Italiei împreună cu familia mea, căci sigur le va plăcea și lor. Deocamdată sunt aici în „interes de serviciu". Nu, nu am cântat. Sunt în tratative cu o agenție italiană pentru o serie de concerte în Italia și vedem ce se va întâmpla pe viitor. Sunt multe de văzut aici și sper să revin cât mai repede cu treabă”, ne-a mărturisit îndrăgitul solist pe care sperăm să-l revedem în toamnă, din nou, pe micile ecrane alături de Marina Almășan în „Rivalii” de la TVR. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net