Dan Helciug, de nerecunoscut la 48 de ani! Cum a reușit să slăbească 15 kilograme: „Am avut un declic”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De ceva timp solistul de la „Spitalul de urgență ” face parte din emisiunea ”Rivalii” de la TVR, unde este coleg cu Marina Almășan. L-am întâlnit pe Dan Helciug (48 de ani) zilele trecute și am aflat o mulțime de detalii despre schimbările din viața lui și în special că a slăbit vizibil.

image

Click!: Ce faceți, domnu` Dan?

Dan Helciug: Eu sunt Dan Helciug, Domnu` Dan este în Republica Dominicană și mai e un domnu` Dan, Diaconescu. Eu sunt Domnu` Dan de la Ferma vedetelor (rade), fermierul șef. Sunt puțin obosit, am avut aseară concert cu proiectul My tribut Queen. Unde au venit și colegii de la TVR, de la ”Rivalii”, mi-au făcut galerie. Am reușit să umplu sala, nu mă așteptam.

Am văzut că ești coleg cu Marina...

Pot să spun că sunt matelot sau chiar ofițer la emisiunea de la TVR. Pe vaporul ce se numește „Rivalii”, de la TVR 2, pe care o prezint, cu Marina Almășan. Am dat curs invitației de a prezența emisiunea. Fac televiziune de multă vreme.

Dan Helciug, de nerecunoscut la 49 de ani
Dan Helciug, de nerecunoscut la 49 de ani

Ai experiență. Ce ai mai prezentat?

Am fost la TVR 1, apoi cu Loredana am prezentat „Popstars”, la Pro tv, primul show de talente de la noi. A fost un mega proiect înainte de la „Românii au talent” și altele. M-am bucurat că m-au invitat să prezint cu Marina, mai ales că este emisiune socială, unde invităm psihologi, vedete, unde discutăm problemele românilor. Ceea ce o parte bună în educația românească.

image

Ce-ți fac copiii?

Ruxandra face 10 ani pe 4 iunie și a început cursurile de canto și s-a înălțat foarte mult. Este cea mai înaltă din clasă. Nu ne-am hotărât unde o să facem ziua ei, deși ea are gusturi alese, pretenții. Deși a venit criza, copiii nu trebuie să știe asta. Vrea să cânte, să-i fac fișe de casting, să devină și model.

E mai înaltă ca fratele ei?

Nu, Luca se duce spre 1.90. Suntem familie de uriași. El face foarte bine, se duce către o zonă de consultanță IT, deja lucrează cu un coleg de-al lui la un joc, a avansat enorm. Scrie foarte mult. Bănuiesc că dacă Ruxandra va deveni cântăreață și eu o să-i compun muzică, el o să-i scrie versurile. Ne descurcăm, suntem bine. Suntem o familie bine românească.

Dan Helciug, înainte de a slăbi
Dan Helciug, înainte de a slăbi

Am remarcat că ai slăbit...

Așa e, am slăbit în timp. Am 102 kilograme, aveam 117, deci am slăbit 15. Pur și simplu nu am ținut cură, am avut un declic, sunt obsedat de ceea ce mănânc, cum mănânc, să număr caloriile. Din secunda în care nu am mai fost atent la toate astea, am început să slăbesc. Se zice că „mănâncă atât cât consumi”. Am redus porțiile.

Ce planuri ai?

Am scos o piesă nouă, „Blestem”, am două piese de teatru la care lucrez, voi avea premieră la toamnă.

Dan Helciug a lansat videoclipul piesei ”Blestem”

Simpaticul solist al trupei Spitalul de urgență și vedetă în emisiunea Marinei Almășan, a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă și un videoclip special pe care vă invităm să îl urmăriți în continuare.

Dan Helciug e mereu plin de surprize, fie că le face solo sau împreună cu colegii de la „Spitalul de urgență”, sau chiar în emisiunea Marinei Almășan. Iată că cea mai nouă piesă lansată solo se numește „Blestem” și este realizată integral de solist, muzică și text, iar de orchestrație, studio înregistrări, producție muzicală, chitară acustică & electrică s-a ocupat Eugen Mihăescu.

Dan Helciug ne-a mai spus că de producție video s-a ocupat Leho Studio, D.O.P- Marius Nedelcu și Denisa Alecu.

Dan Helciug pe scena
Dan Helciug pe scena

Videoclipul a fost filmat în Teatrul de Artă București împreună cu artistul coregraf- Andreea Toma și cei doi artiști dansatori - Alexandra Nicol & Neagu Albertino care apar și în videoclip. Noul single a fost extras de pe un viitor album solo.

„Filmările la videoclip au durat câteva zile, în orice caz am gândit un clip de artă și în zona asta vor fi și celelalte clipuri care vor urma. Am filmat cu doi dansatori profesioniști și talentați care fac parte din echipa coregrafului Andreea Toma.

Voi lansa un album solo, indie, în limba română, album făcut de mine integral. O să scot și cu Spitalul de urgență un Best Of, pentru că deja avem 23 de ani de carieră. Piesa asta este un blestem de dragoste și e altceva decât am făcut până acum și sper să prindă repede la fani”, ne-a mărturisit Dan Helciug, zilele trecute.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net