Înconjurată de prieteni, Marina Almăşan şi-a lansat noua carte

Pentru Marina Almăşan (56 de ani), lansarea noii sale cărţi, «Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene» a fost un prilej de revedere cu prieteni buni şi vechi.

image

A lansat a 16-a carte!

Astfel că, alături de vedeta emisiunii «Rivalii» de la TVR 1, au ţinut să fie Corina Chiriac, Sanda Ladoşi, Valentina Fătu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, Iuliana Marciuc, Iana sau Dan Helciug care au ţinut să o felicite pe prietena şi colega lor.

«Mi-am scos orteza şi primul meu drum a fost la acest eveniment. Este a 16-a carte, am scris una pentru copii şi 15 de oameni mari. Scriu mereu pe Facebook, scriu şi în somn, am o agendă la capul patului şi îmi notez acolo. Totul e să scriu caligrafic şi să înţeleg, că de multe ori nu înţeleg ce am scris», a povestit Marina Almăşan, pentru Click!, după ce a dat autografe şi a făcut poze.

Este binecunoscut faptul că Marina Almășan scoate cărți în timp record. Una dintre cele mai impresionante realizări a fost, culmea, în anul 2020. S-a nimerit ca, în anul pandemiei, Marina Almășan să lanseze cartea cu numărul 13! „Pe urmele vikingilor. Jurnal de călătorie în Suedia” se numește volumul, iar asocierea cu numărul ghiniost a motivat-o să continue să scrie.

Nu sunt fana acestui număr, așa că va trebui să scap repede de el. Deja am început să gândesc cea de-a 14-a carte. Cu Suedia am prins «ultimul tren». Am revenit din călătorie cu câteva zile înainte de decretarea stării de urgență. Aproape că nu-mi vine să cred că am apucat să finalizez acest proiect. Ce mi-a venit? Sincer? Eu sunt o mare iubitoare de iarnă și, după câțiva ani în care, la București, am vazut iarna doar la televizor, mi-am zis că trebuie s-o zbughesc undeva , într-un loc cu multă zăpadă. Am ales o țara nordică. Dar cum judecata de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, am prins, la Stockholm, o super-primăvară, de care se minunau chiar și suedezii! Dincolo însă de acest aspect glumeț, Suedia era, pentru mine, demult un reper obligatoriu de cunoscut personal, fiind unul dintre cele mai evoluate și civilizate state din lume. Așa că am avut ce vedea, chiar și în absența zăpezii!”, povestea, în 2020, Marina Almășan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png