Înconjurată de prieteni, Marina Almăşan şi-a lansat noua carte

Pentru Marina Almăşan (56 de ani), lansarea noii sale cărţi, «Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene» a fost un prilej de revedere cu prieteni buni şi vechi.

image

A lansat a 16-a carte!

Astfel că, alături de vedeta emisiunii «Rivalii» de la TVR 1, au ţinut să fie Corina Chiriac, Sanda Ladoşi, Valentina Fătu, Vasile Muraru, Eugen Cristea, Iuliana Marciuc, Iana sau Dan Helciug care au ţinut să o felicite pe prietena şi colega lor.

«Mi-am scos orteza şi primul meu drum a fost la acest eveniment. Este a 16-a carte, am scris una pentru copii şi 15 de oameni mari. Scriu mereu pe Facebook, scriu şi în somn, am o agendă la capul patului şi îmi notez acolo. Totul e să scriu caligrafic şi să înţeleg, că de multe ori nu înţeleg ce am scris», a povestit Marina Almăşan, pentru Click!, după ce a dat autografe şi a făcut poze.

Este binecunoscut faptul că Marina Almășan scoate cărți în timp record. Una dintre cele mai impresionante realizări a fost, culmea, în anul 2020. S-a nimerit ca, în anul pandemiei, Marina Almășan să lanseze cartea cu numărul 13! „Pe urmele vikingilor. Jurnal de călătorie în Suedia” se numește volumul, iar asocierea cu numărul ghiniost a motivat-o să continue să scrie.

Nu sunt fana acestui număr, așa că va trebui să scap repede de el. Deja am început să gândesc cea de-a 14-a carte. Cu Suedia am prins «ultimul tren». Am revenit din călătorie cu câteva zile înainte de decretarea stării de urgență. Aproape că nu-mi vine să cred că am apucat să finalizez acest proiect. Ce mi-a venit? Sincer? Eu sunt o mare iubitoare de iarnă și, după câțiva ani în care, la București, am vazut iarna doar la televizor, mi-am zis că trebuie s-o zbughesc undeva , într-un loc cu multă zăpadă. Am ales o țara nordică. Dar cum judecata de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, am prins, la Stockholm, o super-primăvară, de care se minunau chiar și suedezii! Dincolo însă de acest aspect glumeț, Suedia era, pentru mine, demult un reper obligatoriu de cunoscut personal, fiind unul dintre cele mai evoluate și civilizate state din lume. Așa că am avut ce vedea, chiar și în absența zăpezii!”, povestea, în 2020, Marina Almășan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net