Marina Almășan și-a lansat a 10-a carte. Uite ce show au făcut vedetele la eveniment!

Ultima actualizare:

    Marina Almășan a lansat o carte despre călătoriile ei în Chinafoto: arhiva personala
Marina Almășan a lansat o carte despre călătoriile ei în Chinafoto: arhiva personala

Lansări de carte pe bandă rulantă la BookFest, eveniment care a avut loc în perioada 29 mai - 2 iunie, la Romexpo. Una dintre cele mai atipice a fost, fără îndoială, cea a Marinei Almășan. Cunoscuta realizatoare de la TVR și-a lansat cel de-al zecelea volum, un jurnal de călătorie în China, care adună reportajele vedetei din repetatele sale vizite în marile orașe chinezești.

Duminică, 2 iunie, în ultima zi de Târg, publicul a luat cu asalt standul Editurii Corint. Asta și pentru că Marina Almășan a ales o colecție inedită de personalități care să vorbească despre cartea sa: ambasadori, oficiali chinezi, medici de renume, jurnaliști și, cum altfel, artiști. În plus, o inedită tombolă cu suveniruri aduse de Marina din China a fost organizată în timpul lansării. Ea a făcut deliciul spectatorilor, care au plecat acasă cu bețișoare chinezești, evantaie, brelocuri, eșarfe de mătase, calendare, DVD-uri, pixuri, bibelouri și altele asemenea lor. 

Mihai Pocorschi și Monica Pop nu au lipsit de la lansarea Marinei
Mihai Pocorschi și Monica Pop nu au lipsit de la lansarea Marinei

A fost aplaudată la scenă deschisă doctorița Monica Pop, a vorbit frumos despre prietena sa de-o viață compozitorul Mihai Pocorschi - cel care i-a compus Marinei multe din genericele emisiunilor sale de succes ( printre care și cel al “Ceaiului de la ora 5”), grupul umoristic “Vouă” a fost reprezentat cu succes de jurnalistul Adrian Fetecău, care a vorbit chiar și în chineză, a fost prezent și cel mai mare sinolog român, dl.Viorel Isticioaia Budura, și i-a dat gata pe toți cu româna sa impecabilă dl. Zhao Lei, consilier al Ambasadei Chinei la București.

Marina Almășan, alături de Petre Geambașu
Marina Almășan, alături de Petre Geambașu

Cireașa de pe tort a reprezentat-o însă actorul Bogdan Stanoevici, descins parcă direct din telenovela “Fructul oprit” și care le-a reamintit celor prezenți de candidatura sa la apropiatele alegeri prezidențiale. Atmosfera a explodat și vedetele prezente s-au  înghesuit să-și ofere serviciile, în glumă, pentru portofoliile Guvernului pe care-l va numi actorul dacă va ieși învingător în cursă. 

Iată ce ne-a declarat Marina: “Mă bucur că mi-a reușit și aceasta lansare, pe care am gandit-o - deh, deformație profesională! - ca pe un mic show live! Mi-am așezat în living tona de flori primită și ...m-am apucat de cartea cu numărul 11! De data aceasta îmi voi invita cititorii într-o călătorie spre nordul planetei, mai precis la Oslo!”

Citește și:

EXCLUSIV Marina Almăşan, dezvăluiri despre iubit, fiu şi fostul soţ

Motivul pentru care fiul Marinei Almăşan s-a mutat în străinătate

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net