Ce spune Marina Almășan despre celelalte trei soții ale lui Victor Socaciu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021 la vârsta de 68 de ani și a lăsat în urmă trei copii. Nu a fost doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, dar și un bărbat extrem de curtat, fiind însurat de patru ori! Marina Almășan, cea de-a treia nevastă a artistului, a lansat zilele trecute o carte de amintiri intitulată "Ceasul iubirii... cei 16 ani alături de Victor Socaciu".

Marina Almășan nu dorește să vorbească despre ultima soție a lui Victor Socaciu, Brândușa Simion
Marina Almășan nu dorește să vorbească despre ultima soție a lui Victor Socaciu, Brândușa Simion

Marina Almășan povestește ce a fost frumos între ei și a lăsat deoparte momentele urâte ale despărțirii. Acum, într-un interviu pentru Click!, Marina Almășan vorbește în premieră despre fostele soții ale lui Victor Socaciu, pe care le numea mai în gumă mai în serios „văduvele negre”.

Citește și: Marina Almășan, adevărul nespus despre moartea lui Victor Socaciu 

Nu am niciun război cu fostele. Pe prima soție a lui Victor nu am cunoscut-o, ea trăind de multă vreme în Australia. Știu doar ca a fost prima iubire a lui Victor și o femeie remarcabilă. Pe а doua soție am cunoscut-o, ba cred chiar că am avut-o invitată într-o emisiune a începuturilor mele, când nici nu cred că știam că este soția lui Victor. Țin minte că era o femeie foarte frumoasă și distinsă. Victor nu și-a vorbit niciodată de rău fostele soții, această eleganță făcea parte din felul său de a fi.

La ultimul personaj nu-mi pierd vremea să mă refer, știind modul urât în care s-a insinuat în viața familiei noastre. I-am auzit, recent, un interviu, în care afirma cu nerușinare că nu a vorbit niciodată cu mine, nici măcar la telefon. Îi reamintesc pe această cale de dialogul telefonic pe care l-am avut, de față cu Victor (chiar el mi-a format numărul ei de telefon), în vara lui 2011, cu jumătate de an înainte de despărțirea noastră, când am rugat-o insistent să-l lase pe Victor în pace, să uite numărul lui de telefon, argumentându-i că Victor are o familie care-l iubește, are un copil care are nevoie de tată și, în plus, este un om bolnav, un om vulnerabil, de care noi, familia lui, avem grijă ca de un pui de aur... Mă tem că, deși poate va fi tentată, nu va putea nega, întrucât despre acea convorbire telefonică am vorbit într-un interviu, tot în publicația voastră, cu vreo 6-7 ani în urmă. Dacă nu ar fi fost adevărat, putea să riposteze atunci. Și ea, și Victor.

Revenind la întrebare: dacă vorbim de curaj, nu știu cât de curajoasă sunt, dar cu siguranță nu sunt un om fricos. Iar atunci când am adevărul de partea mea, devin un adevărat… «Terminator»! Eu n-am de ce să mă tem: nu am furat de la nimeni nimic, nu mint (eventual, am mai “cosmetizat” puțin realitatea, căci memoria lui Victor merită să rămână frumoasă, pentru posteritate), nu datorez nimănui nimic. Datoria mea - în primul rând ca și jurnalist - este să respect cuvântul scris, îmbrăcându-l mereu în haina adevărului”, ne-a declarat Marina Almășan în exclusivitate.

Reamintim că Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, cu care s-a însurat când avea 25 de ani, aceasta fiind femeia care l-a făcut tată pentru prima dată.

Apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani. Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii '80, când era studentă şi crainică la Radiovacanţa Costineşti, iar artistul se număra printre greii muzicii folk.

Vezi și: Cum a început povestea de amor între Socaciu și ultima sa soție 

S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina Almășan îşi croia un drum ca realizator şi moderator la TVR. În 1996, între Marina Almășan şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit.

Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2012. Ulterior, în 2016, Victor Socaciu a spus pentru a patra oară marele DA. Atunci i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net