Marina Almășan îi dă replica văduvei lui Victor Socaciu: «Știu bine că îi plăcea să fie mediatizat»

Se profilează un război de declarații între Marina Almășan și ultima soție a regretatului Victor Socaciu, Brândușa Simion. Marina Almășan a oferit o replică, în mod indirect, acuzațiilor care i-au fost aduse de văduva lui Victor Socaciu. 

Marina Almășan îi dă replica văduvei lui Victor Socaciu
Marina Almășan îi dă replica văduvei lui Victor Socaciu

Marina Almășan a declarat, la scurt timp după moartea fostului soț, că dorește să scrie o carte în care să relateze întâmplări din viața profesională și personală a cântărețului de folk. Mai mult decât atât, ea i-a încurajat pe fanii artistului să contribuie și să îi trimită informații pe care le consideră relevante în legătură cu subiectul. La auzul planurilor Marinei Almășan, ultima soție a lui Victor, cea care i-a stat alături până în ultima clipă, a reacționat prompt. 

Brândușa a declarat că lui Victor Socaciu nu i-ar fi plăcut să devină subiect de carte pentru că ținea foarte mult la intimitate și discreție. Replica Brândușei a ajuns și la urechile Marinei care a oferit public o replică. 

Marina Almășan contrazice spusele Brândușei și subliniază că, din contră, Victor și-ar fi dorit ca fanii săi să îl poată cunoaște în amănunt. În plus, Marina a dezvăluit că și-ar fi imaginat că va scrie în colaborare cu Victor această carte, însă soarta a avut alte planuri pentru el.

"Am fost împreună 16 ani oficiali și știu bine că lui Victor îi plăcea mult să fie mediatizat, în special în ceea ce privea cariera lui artistică, dar și viața noastră de familie, de care era foarte mândru. Participam, și separat, și împreună, la o mulțime de interviuri pe acest ultim subiect – le păstrez, pe majoritatea dintre ele. Sunt sigură că, dacă mi-ar fi putut citi cartea, Victor, sensibil cum îl țin minte, ar fi lăcrimat, amintindu-și de atâtea și atâtea episoade frumoase ale vieții noastre!”, a declarat Marina Almășan. 

Victor Socaciu a murit la finalul lunii decembrie 2021

Victor Socaciu a murit în data de 27 decembrie, la Spitalul de Nefrologie din București în urma unor complicații la plămâni. La decesul său a contribuit și faptul că artistul ar fi contactat o infecție nosocomială. A fost înmormântat la Cornu, acolo unde deținea o vilă în care a locuit alături de ultima sa soție, Brândușa Simion. 

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii, din trei căsnicii diferite: Iulia, din prima căsnicie, Alessia Ana-Maria, rodul iubirii dintre artist și o sibiancă membră a CC UTC Sibiu și Victoraș, pe care îl are din căsnicia cu veteda TV, Marina Almășan. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net