Marina Alm─â╚Öan ├«i d─â replica v─âduvei lui Victor Socaciu: ┬ź╚śtiu bine c─â ├«i pl─âcea s─â fie mediatizat┬╗

Se profileaz─â un r─âzboi de declara╚Ťii ├«ntre Marina Alm─â╚Öan ╚Öi ultima so╚Ťie a regretatului Victor Socaciu, Br├óndu╚Öa Simion. Marina Alm─â╚Öan a oferit o replic─â, ├«n mod indirect, acuza╚Ťiilor care i-au fost aduse de v─âduva lui Victor Socaciu. 

image
Marina Almășan îi dă replica văduvei lui Victor Socaciu

Marina Alm─â╚Öan a declarat, la scurt timp dup─â moartea fostului so╚Ť, c─â dore╚Öte s─â scrie o carte ├«n care s─â relateze ├«nt├ómpl─âri din via╚Ťa profesional─â ╚Öi personal─â a c├ónt─âre╚Ťului de folk. Mai mult dec├ót at├ót, ea i-a ├«ncurajat pe fanii artistului s─â contribuie ╚Öi s─â ├«i trimit─â informa╚Ťii pe care le consider─â relevante ├«n leg─âtur─â cu subiectul. La auzul planurilor Marinei Alm─â╚Öan, ultima so╚Ťie a lui Victor, cea care i-a stat al─âturi p├ón─â ├«n ultima clip─â, a reac╚Ťionat prompt. 

Br├óndu╚Öa a declarat c─â lui Victor Socaciu nu i-ar fi pl─âcut s─â devin─â subiect de carte pentru c─â ╚Ťinea foarte mult la intimitate ╚Öi discre╚Ťie. Replica Br├óndu╚Öei a ajuns ╚Öi la urechile Marinei care a oferit public o replic─â. 

Marina Almășan contrazice spusele Brândușei și subliniază că, din contră, Victor și-ar fi dorit ca fanii săi să îl poată cunoaște în amănunt. În plus, Marina a dezvăluit că și-ar fi imaginat că va scrie în colaborare cu Victor această carte, însă soarta a avut alte planuri pentru el.

stanga
dreapta
marina almasan jpg
marina almasan jpeg
marina almasan jpeg
victor socaciu  marina almasan JPG
marina almasan si victor socaciu
marina almasan jpeg
victor socaciu jpg
Victor Socaciu JPG
victor socaciu png
Victor Socaciu (2) JPG
victor socaciu JPG
victor socaciu tanar JPG
victor socaciu copii poza jpg
victor socaciu inmormantare jpeg
victor socaciu parastas9 (1) jpg

"Am fost ├«mpreun─â 16 ani oficiali ╚Öi ╚Ötiu bine c─â lui Victor ├«i pl─âcea mult s─â fie mediatizat, ├«n special ├«n ceea ce privea cariera lui artistic─â, dar ╚Öi via╚Ťa noastr─â de familie, de care era foarte m├óndru. Participam, ╚Öi separat, ╚Öi ├«mpreun─â, la o mul╚Ťime de interviuri pe acest ultim subiect ÔÇô le p─âstrez, pe majoritatea dintre ele. Sunt sigur─â c─â, dac─â mi-ar fi putut citi cartea, Victor, sensibil cum ├«l ╚Ťin minte, ar fi l─âcrimat, amintindu-╚Öi de at├ótea ╚Öi at├ótea episoade frumoase ale vie╚Ťii noastre!ÔÇŁ, a declarat Marina Alm─â╚Öan. 

Victor Socaciu a murit la finalul lunii decembrie 2021

Victor Socaciu a murit ├«n data de 27 decembrie, la Spitalul de Nefrologie din Bucure╚Öti ├«n urma unor complica╚Ťii la pl─âm├óni. La decesul s─âu a contribuit ╚Öi faptul c─â artistul ar fi contactat o infec╚Ťie nosocomial─â. A fost ├«nmorm├óntat la Cornu, acolo unde de╚Ťinea o vil─â ├«n care a locuit al─âturi de ultima sa so╚Ťie, Br├óndu╚Öa Simion. 

Victor Socaciu a l─âsat ├«n urm─â trei copii, din trei c─âsnicii diferite: Iulia, din prima c─âsnicie, Alessia Ana-Maria, rodul iubirii dintre artist ╚Öi o sibianc─â membr─â a CC UTC Sibiu ╚Öi Victora╚Ö, pe care ├«l are din c─âsnicia cu veteda TV, Marina Alm─â╚Öan. 

  Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png