Iubirile din viața lui Victor Socaciu: cine sunt cele patru femei cu care a fost căsătorit

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Este doliu în muzica românească! Cântărețul de folk Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, potrivit unui anunț al fostei sale soții, Marina Almășan. De-a lungul vieții sale, artistul a trecut prin multe încercări

Victor Socaciu a avut patru căsnicii Foto: arhivă
Victor Socaciu a avut patru căsnicii Foto: arhivă

Viața regretatului Victor Socaciu a fost marcată de mai multe drame personale! A fost căsătorit de patru ori. Artistul a murit pe 27 decembrie 2021, după ce rinichii transplantați au cedat.

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori

Nici în dragoste nu i-a mers extraordinar! Victor Socaciu a avut în palmares nu mai puțin de trei divorțuri și a fost căsătorit de patru ori. Din 2016, a fost însurat cu Brândușa Simion, impresara lui. 

Victor Socaciu s-a căsătorit pentru prima oară la vârsta de 25 de ani, cu Doina, o profesoară de engleză care l-a făcut tată pentru prima dată. A urmat apoi căsnicia cu actrița Cornelia Pavlovici, alături de care a avut un mariaj de 12 ani. 

Victor Socaciu și Cornelia Pavlovici au fost împreună 12 ani Foto: Facebook
Victor Socaciu și Cornelia Pavlovici au fost împreună 12 ani Foto: Facebook

„Un divorţ nu e un capăt de lume. Înseamnă doar că vraja iubirii a trecut. Nu poţi da vina pe nimeni pentru asta”, a declarat Cornelia Pavlovici la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani.

Victor Socaciu a mai bifat însă şi un mariaj de 16 ani cu Marina Almăşan, cu care are un băiat, pe Victoraş. Cei doi au divorţat în anul 2012.

Cu Marina Almășan a avut un mariaj de 16 ani Foto: Facebook
Cu Marina Almășan a avut un mariaj de 16 ani Foto: Facebook

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii, din trei căsnicii diferite: Iulia, din prima căsnicie, Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre artist și o sibiancă membră a CC UTC Sibiu și Victoraș, pe care îl are din căsnicia cu veteda TV Marina Almășan. Victor Socaciu a fost acuzat de infidelitate de toate femeile din viața lui. 

A fost la un pas de moarte în 2009

Viața regretatului Victor Socaciu a fost marcată de mai multe drame personale! În urmă cu mai bine de 10 ani, a fost la un pas de moartee. La acea vreme, muzicianul suferea de insuficiență renală cronică. Victor Socaciu a avut nevoie de un transplat de rinichi pentru a scăpa cu viață, însă întreg procesul a fost intens criticat în spațiul public.

Pe 18 septembrie 2009, Victor Socaciu a avut patru rinichi, dintre care doi transplantaţi de la o fetiţă de 10 ani intrată în moarte cerebrală.

Cazul prezentat atunci ca o nouă reuşită medicală, a devinit după ani, un nou exemplu al unui sistem de transplant în care organele donatorilor au fost atribuite preferenţial

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net