A murit Victor Socaciu!

#Victor Socaciu

A murit Victor Socaciu! Celebrul artist a încetat din viață la vârsta de 68 de ani. Cântărețul avea mai multe probleme de sănătate. Acesta suferise și un transplant de rinichi, de curând.

victor socaciu internat in spital cu covid 19 875 jpeg

A murit Victor Socaciu, vestea care a îndurerat o țară întreagă. După câteva luni de suferință, artistul a încetat din viață în spital. Marele folkist se confrunta cu probleme de sănătate de mai multe luni. Victor Socaciu a murit după o perioadă de chin. În urmă cu 10 ani, folkistul a suferit și un transplant de rinichi. Acesta fiind și motivul pentru care a încetat din viață, rinichii transplantați n-au mai rezistat, potrivit fostei sale soții, Marina Almășan.

Marina Almășan, prima reacție după moartea lui Victor Socaciu

Fosta soție a lui Victor Socaciu, Marina Almășan, a postat pe Faceboook un mesaj în amintirea celui care i-a fost partener de viață.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, este mesajul postat pe o rețea socială de Marina Almășan.

Fiica lui Victor Socaciu, dărâmată de durere după moartea artistului

De altfel, și fiica marelui artist a lăsat un mesaj emoționant, după dispariția prematură dintre noi a lui Victor Socaciu. Ana Maria Socaciu este distrusă de durere, după moartea părintelui ei. „O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie!

Artistul a încetat din viață pe 27 decembrie 2021. Victor Socaciu a murit la spital. El era internat de ceva timp. La începutul anului, artistul a fost infectat cu COVID, după ce susținuse un concert folk, care s-a desfășurat, în mare parte, online.

Înainte de asta, marele artist a organizat la Breaza festivalul Om bun, care are loc încă din 1991. În sală s-au aflat 20 de persoane, restul persoanelor fiind online. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg