Ultima soție a lui Victor Socaciu, atac la adresa Marinei Almășan: «Nu i-ar fi plăcut să fie subiectul unui bestseller»

Brândușa Simion, cea care i-a fost soție lui Victor Socaciu din anul 2014 și până la moartea artistului, a vorbit despre intenția de a publica o carte despre viața regretatului cântăreț de muzică folk. 

Marina Almășan și ultima soție a lui Victor Socaciu au păreri diferite
Marina Almășan și ultima soție a lui Victor Socaciu au păreri diferite

Victor Socaciu a murit în data de 27 decembrie, la Spitalul de Nefrologie din București în urma unor complicații la plămâni. Se pare că la decesul său a contribuit și faptul că artistul ar fi contactat o infecție nosocomială. A fost înmormântat la Cornu, acolo unde deținea o vilă în care a locuit în ultima perioadă a vieții sale alături de partenera de viață. Brândușa Simion. 

Brândușa a oferit un interviu pentru Impact în care a vorbit despre intenția de a publica o carte despre viața îndrăgitului actor. Indirect i-a oferit și o replică unei alte foste soții a lui Victor Socaciu, Mărina Almășan, care și-a exprimat dorința de a așterne pe hârtie povești din viața personală și cariera lui Victor.

image

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o poveste de iubire timp de mai bine 16 ani și împreună au un fiu, de 23 de ani, pe nume Victoraș. 

În urmă cu foarte puțin timp, Marina mărturisea că are intenția de a scrie o carte despre cele mai frumoase întâmplări din existența artistului. Încântată de faptul că o editură s-a arătat dornică de a publica o astfel de carte, Marina nu mai dorește să piardă timpul si susține că nu va mai avea timp liber până când paginile scrie de ea nu vor fi tipărite. Mai mult decât atât, ea a cerut sprijinul fanilor pentru a duce la capăt proiectul ambițios. 

"Am pornit cu toate motoarele înainte! Din acest moment noțiunea de “timp liber” devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea, Sunt deschisă pentru orice sugestie privind cartea mea, chiar și pentru amintiri/fotografii inedite, legate de Victor și pe care le păstrați aproape de suflet și doriți să ni le împărtășiți!”, anunța Marina, pe rețelele de socializare. 

image

Brândușa, care pentru o bună perioadă de timp a fost și impresarul lui Victor, a dezvăluit că deși există multe lucruri interesante pe care ar putea să le povestească despre soțul ei, preferă să nu facă acest lucru fără a se documenta în prealabil și a respecta prevederile legii. Potrivit Brândușei, amintirea lui Victor trebuie prețuită și nu intenționează să relateze povești din viața acestuia fără a obține acordul apropiaților artistului. 

În plus, soția solistului, susține că îl cunoștea atât de bine pe cel care i-a fost alături încât știe că nu i-ar fi plăcut ca aspectele din intimitate să fie expuse public, cu lux de amănunte.

Mă întrebați dacă aș vrea să scriu o carte. Sigur că aș putea, am multe lucruri de povestit, dar pe lângă faptul că îl cunosc atât de bine pe Victor încât știu că nu i-ar fi plăcut ca viața lui să facă obiectul unui bestseller, înainte de toate aș lua în calcul și anumite aspecte legale care au menirea de a proteja viața privată și imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Viața privată este ocrotită de lege și potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care susține că orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private”, a declarat soția acestuia. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net