Ultima so╚Ťie a lui Victor Socaciu, atac la adresa Marinei Alm─â╚Öan: ┬źNu i-ar fi pl─âcut s─â fie subiectul unui bestseller┬╗

Br├óndu╚Öa Simion, cea care i-a fost so╚Ťie lui Victor Socaciu din anul 2014 ╚Öi p├ón─â la moartea artistului, a vorbit despre inten╚Ťia de a publica o carte despre via╚Ťa regretatului c├ónt─âre╚Ť de muzic─â folk. 

image
Marina Alm─â╚Öan ╚Öi ultima so╚Ťie a lui Victor Socaciu au p─âreri diferite

Victor Socaciu a murit ├«n data de 27 decembrie, la Spitalul de Nefrologie din Bucure╚Öti ├«n urma unor complica╚Ťii la pl─âm├óni. Se pare c─â la decesul s─âu a contribuit ╚Öi faptul c─â artistul ar fi contactat o infec╚Ťie nosocomial─â. A fost ├«nmorm├óntat la Cornu, acolo unde de╚Ťinea o vil─â ├«n care a locuit ├«n ultima perioad─â a vie╚Ťii sale al─âturi de partenera de via╚Ť─â. Br├óndu╚Öa Simion. 

Br├óndu╚Öa a oferit un interviu pentru Impact ├«n care a vorbit despre inten╚Ťia de a publica o carte despre via╚Ťa ├«ndr─âgitului actor. Indirect i-a oferit ╚Öi o replic─â unei alte foste so╚Ťii a lui Victor Socaciu, M─ârina Alm─â╚Öan, care ╚Öi-a exprimat dorin╚Ťa de a a╚Öterne pe h├órtie pove╚Öti din via╚Ťa personal─â ╚Öi cariera lui Victor.

image

Marina Alm─â╚Öan ╚Öi Victor Socaciu au tr─âit o poveste de iubire timp de mai bine 16 ani ╚Öi ├«mpreun─â au un fiu, de 23 de ani, pe nume Victora╚Ö. 

├Än urm─â cu foarte pu╚Ťin timp, Marina m─ârturisea c─â are inten╚Ťia de a scrie o carte despre cele mai frumoase ├«nt├ómpl─âri din existen╚Ťa artistului. ├Änc├óntat─â de faptul c─â o editur─â s-a ar─âtat dornic─â de a publica o astfel de carte, Marina nu mai dore╚Öte s─â piard─â timpul si sus╚Ťine c─â nu va mai avea timp liber p├ón─â c├ónd paginile scrie de ea nu vor fi tip─ârite. Mai mult dec├ót at├ót, ea a cerut sprijinul fanilor pentru a duce la cap─ât proiectul ambi╚Ťios. 

"Am pornit cu toate motoarele ├«nainte! Din acest moment no╚Ťiunea de ÔÇťtimp liberÔÇŁ devine, o vreme, pentru mine SF: doar am de terminat cartea, Sunt deschis─â pentru orice sugestie privind cartea mea, chiar ╚Öi pentru amintiri/fotografii inedite, legate de Victor ╚Öi pe care le p─âstra╚Ťi aproape de suflet ╚Öi dori╚Ťi s─â ni le ├«mp─ârt─â╚Öi╚Ťi!ÔÇŁ, anun╚Ťa Marina, pe re╚Ťelele de socializare. 

image

Br├óndu╚Öa, care pentru o bun─â perioad─â de timp a fost ╚Öi impresarul lui Victor, a dezv─âluit c─â de╚Öi exist─â multe lucruri interesante pe care ar putea s─â le povesteasc─â despre so╚Ťul ei, prefer─â s─â nu fac─â acest lucru f─âr─â a se documenta ├«n prealabil ╚Öi a respecta prevederile legii. Potrivit Br├óndu╚Öei, amintirea lui Victor trebuie pre╚Ťuit─â ╚Öi nu inten╚Ťioneaz─â s─â relateze pove╚Öti din via╚Ťa acestuia f─âr─â a ob╚Ťine acordul apropia╚Ťilor artistului. 

stanga
dreapta
victor socaciu jpg
victor socaciu png
Victor Socaciu (2) JPG
victor socaciu tanar JPG
victor socaciu parastas2 (2) jpg
victor socaciu copii poza jpg
victor socaciu fiica jpg
victor socaciu internat in spital cu covid 19 875 jpeg
victor socaciu  marina almasan JPG
victor socaciu jpg
victor socaciu hp jpg
marina almasan jpg
marina almasan jpeg
marina almasan jpeg

├Än plus, so╚Ťia solistului, sus╚Ťine c─â ├«l cuno╚Ötea at├ót de bine pe cel care i-a fost al─âturi ├«nc├ót ╚Ötie c─â nu i-ar fi pl─âcut ca aspectele din intimitate s─â fie expuse public, cu lux de am─ânunte.

ÔÇ×M─â ├«ntreba╚Ťi dac─â a╚Ö vrea s─â scriu o carte. Sigur c─â a╚Ö putea, am multe lucruri de povestit, dar pe l├óng─â faptul c─â ├«l cunosc at├ót de bine pe Victor ├«nc├ót ╚Ötiu c─â nu i-ar fi pl─âcut ca via╚Ťa lui s─â fac─â obiectul unui bestseller, ├«nainte de toate a╚Ö lua ├«n calcul ╚Öi anumite aspecte legale care au menirea de a proteja via╚Ťa privat─â ╚Öi imaginea celui care a fost Victor Socaciu. Via╚Ťa privat─â este ocrotit─â de lege ╚Öi potrivit articolului 71 din Noul Cod Civil, care sus╚Ťine c─â orice persoan─â are dreptul la respectarea vie┼úii sale privateÔÇŁ, a declarat so╚Ťia acestuia. 

   Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png