Marina Almășan, la căpătâiul lui Victor Socaciu! Ce spune despre fostul soț

#Victor Socaciu

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a fost prezentă la priveghiul artistului, venind să își ia un ultim „adio” de la cel ce i-a fost partener timp de 16 ani.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți 16 ani
Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți 16 ani

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului de folk a fost depus marți, 28 decembrie, la Sala Palatului, acolo unde au venit familia, prietenii și apropiații solistului pentru a-i prezenta acestuia un ultim omagiu.

Marina Almășan, prezentă la căpătâiul fostului soț

Deși trecutul lor a fost presărat și de amintiri neplăcute, în urma divorțului cu scandal, iar Maria Almășan declara zilele trecute că nu știe sigur dacă va merge la înmormântarea  artistului, iată că vedeta TV a fost nelipsită de la priveghiul fostului ei soț, pentru a-și lua un ultim rămas bun, dar și pentru a-și îmbărbăta fiul, pe Victoraș, care tocmai ce și-a pierdut tatăl.

Marina Almășan a mărturisit că întotdeauna regretatul artist va face parte din viața ei, având în vedere că îi leagă în continuare fiul pe care îl au împreună. Victoraș a fost și el prezent la căpătâiul tatălui său, alături de sora lui, Ana-Maria, rezultată din altă relație a cântărețului, și de ultima soție a artistului, Brândușa Simion.

Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea. Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu”, a declarat Marina Almășan.

Marina Almășan, alături de fiul ei la priveghi

 Marina Almășan și fiul ei, Victoraș, se alină unul pe altul în aceste momente grele. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se îmbrățișau, la priveghiul celui pe care tocmai l-au pierdut. 

Vedeta TV a povestit că Victoraș a fost cel care i-a dat vestea că artistul a încetat din viață, iar vestea a venit ca un șoc în familia lor. 

Joi, Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu, în județul Prahova, aceasta fiind dorința artistului, carea locuit acolo în ultimii 10 ani alături de familie.

Imaginile de la eveniment le puteți vedea AICI. 

Marina Almășan și Victor Socaciu au trăit o poveste de iubire încă din 1996, care, din păcate, s-a destrămat în anul 2012, atunci când au ajuns la divorț. S-au acuzat reciproc de infidelitate și s-au despărțit cu scandal, însă cu toate acestea, au rămas în continuare în relații bune de dragul fiului lor, Victoraș, în vârstă de 23 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net