Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Soția, împietrită de durere

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Imagini triste de la priveghiul regretatului artist Victor Socaciu, care a plecat dintre noi la vârsta de 68 de ani. Cei ce l-au iubit și apreciat și-au putut lua rămas-bun de la cântăreț marți, 28 decembrie.

Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Foto: Click!
Soția lui Victor Socaciu, Brândușa Foto: Click!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al cântărețului de folk Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde au venit familia, prietenii și apropiații solistului pentru a-și lua „adio” de la cel pe care l-au iubit și respectat.

Soția lui Victor Socaiu, împietrită de durere la priveghiul artistului

Atât soția Brândușa, acum rămasă văduvă, cât și fiul pe care artistul îl are din mariajul cu Marina Almășan, și care îi poartă numele, au fost un munte de durere la căpătâiul lui Socaciu.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a scris Ana-Maria Socaciu, fiica artistului, pe una dintre rețelele de socializare.

Suferința familiei lui Victor Socaciu poate fi observată în primele imagini de la priveghi. În foaierul Sălii Palatului din Capitală, admiratorii și rudele lui au avut posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu artistului, printre lacrimi și suspine de durere. 

Printre cei mai afectați de marea pierdere au fost soția cântărețului, Brândușa Simion, fiica artistului Ana-Maria, dar și Victor Junior sau „Victoraș” așa cum era alintat de părintele lui. De altfel, soția lui Victor Socaciu a publicat și un mesaj dureros în mediul online, prin intermediul căruia își lua rămas-bun de la partenerul său.

Brândușa Simion este cea de-a patra soție a artistului și erau împreună din 2016. Ea i-a fost mai întâi impresară, apoi i-a devenit parteneră de viață. „N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine/Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele/Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine/Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa”, este mesajul publicat de soția lui Victor Socaciu pe pagina oficială de Facebook a acestuia.

De ce a murit Victor Socaciu

Deși nu se știe, momentan, cu exactitate, motivul real al morții artistului, acesta suferind de mai multe probleme de sănătate, se pare că starea sa s-a agravat după ce s-a infectat cu coronavirus.

Victor Socaciu se vaccinase anti Covid-19, dar a contractat boala în aprilie, după ce organizase festivalul de folk „Om bun”. Artistul a fost puternic afectat de boală, a petrecut trei săptămâni internat în spital, bazându-se doar pe 50% din capacitatea pulmonară.

Socaciu s-a vindecat de Covid, însă efectele bolii asupra organismului său au fost mai profunde, iar în septembrie a ajuns din nou la spital. La vremea respectivă, Marina Almășan dezvăluia că motivul internării îl reprezenta afectarea rinichilor transplantați.

Se pare că aceasta a fost și cauza decesului artistului. Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net