Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Sala Palatului

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus marți, 28 decembrie, în foaierul Sălii Palatului. Cei care l-au iubit și cei care i-au ascultat muzica își pot lua "adio" de la celebrul folk-ist.

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. Foto: Click!
Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. Foto: Click!

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mică artistului. Tot ea a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus la Sala Palatului, acolo unde fanii îi pot aduce un ultim omagiu.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a anunțat Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, într-o postare pe Facebook. Spynews.ro publică imagini de la fața locului.

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că dorința fostului ei soț era să fie înmormântat la Cornu. Aceasta ne-a mai spus că familia lui se va ocupa de toate cele necesare pentru înmormântare, iar că fiul pe care cei doi îl au împreună, Victor Jr. va fi prezent cu siguranță la eveniment.  

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, după ce, în ultimii ani spitalul, i-a fost, practic, a doua casă. În 2009, solistul de folk a mai primit zile în urma unui dublu transplant de rinichi, efectuat la Cluj. Era bolnav și de diabet, iar în primăvara acestui an fusese internat cu Covid. 

Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu, a scris pe Facebook: ”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor şi ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi liniştea. Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici , de pe pământ…”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net