Fiica lui Victor Socaciu, dărâmată de durere după moartea artistului

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Ana Maria Socaciu a amunțat moartea tatălui ei pe pagina personală de Facebook printr-un mesaj emoționant. Fiica lui Victor Socaciu spune că tatăl ei a fost ”soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam”.

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. Aici, alături de fiica sa, Ana Maria
Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. Aici, alături de fiica sa, Ana Maria

Victor Socaciu a murit la numai 68 de ani. Fiica artistului a transmis un mesaj emoționant în care evocă personalitatea artistică a lui Socaciu, dar și calitatea acestuia de soț, tată și bunic.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis Ana Maria, într-un mesaj postat pe Facebook.

Victor Socaciu, trei săptămâni în spital din cauza noului coronavirus

Victor Socaciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate anul acesta. Artistul a fost internat trei săptămâni în spital în luna aprilie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Plămânii solistului de muzică folk au fost afectați în proporție de 50 la sută și artistul nu mai putea respira fără oxigen.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 30 de persoane, care au purtat însă măști de protecție.

Socaciu s-a vindecat atunci de Covid-19, dar a rămas cu mai multe sechele. Situația a fost cu atât mai dificilă, cu cât artistul a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o operație foarte complexă de transplant de rinichi.

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, într-un spital din București, decesul survenind din cauza problemelor cu rinichii transplantați. Fiica lui Victor Socaciu a evitat să facă referire la bolile tatălui său în mesajul de adio publicat pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net