Cum a început povestea de amor dintre Socaciu și ultima soție: Și-a părăsit soțul pentru el!

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

O viață presărată cu multe povești de iubire încâlcite, multe admiratoare care l-au curtat și femei care s-au despărțit de soți pentru a fi cu artistul: așa a arătat viața regretatului solist Victor Socaciu, care s-a stins din viață la 68 de ani.

Victor Socaciu, alături de ultima lui soție, Brândușa Simion Foto: Arhivă
Victor Socaciu, alături de ultima lui soție, Brândușa Simion Foto: Arhivă

Ultimii ani din viață i-a trăit alături de cea care a rămas acum văduvă, Brândușa Simion, cei doi fiind căsătoriți din 2016. Iată însă cum a început povestea lor de iubire, pe când ambii erau în relații diferite: el cu Marina Almășan (care la rândul ei a divorțat de soț  în 1996 pentru a se căsători cu Socaciu), iar Brândușa a făcut același lucru, când între ea și artistul pe care îl impresaria s-a înfiripat o poveste de dragoste. 

Cum a început povestea de iubire dintre Victor Socaciu și ultima lui soție

Brândușa Simion este a patra soție a renumitului artist de muzică folk. Aceasta i-a fost impresară lui Victor Socaciu, ar în cele din urmă s-au îndrăgostit unul de altul și au început o poveste de iubire „secretă”. Relația lor ar fi început în timp ce Victor Socaciu era încă în mariajul cu Marina Almășan, iar impresara, de asemenea, era căsătorită.

Se zvonește că Brândușa Simion și-a părăsit atunci soțul preot, alături de care are doi copii, pentru a-și continua relația cu Socaciu. Astfel, în 2016, s-a căsăsătorit cu Victor Socaciu și s-au mutat în Canada. Brândușa Simion a fost jurist, dar în 2005 a intrat în lumea artistică și așa l-a cunoscut pe Victor Socaciu, fiindu-i impresară.

Solistul, alături de fiica lui Ana-Maria (stânga) și soția Brândușa (dreapta) Foto: Arhivă personală
Solistul, alături de fiica lui Ana-Maria (stânga) și soția Brândușa (dreapta) Foto: Arhivă personală

Victor Socaciu, trei copii din relații diferite

Artistul are trei copii, din trei relații diferite. Pe Iulia o are cu prima soție, Doina. Ani de zile, artistul nu și-a văzut fiica, întrucât aceasta a emigrat, împreună cu mama ei, în Australia. Ulterior, aceasta a revenit în țară și s-a apropiat de tatăl ei.

Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre Socaciu și o sibiancă, iar Victoraș, unicul fiu al artistului, s-a născut în timpul căsniciei acestuia cu vedeta TV Marina Almășan.  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net