Cum a ├«nceput povestea de amor dintre Socaciu ╚Öi ultima so╚Ťie: ╚śi-a p─âr─âsit so╚Ťul pentru el!

#Victor Socaciu

O via╚Ť─â pres─ârat─â cu multe pove╚Öti de iubire ├«nc├ólcite, multe admiratoare care l-au curtat ╚Öi femei care s-au desp─âr╚Ťit de so╚Ťi pentru a fi cu artistul: a╚Öa a ar─âtat via╚Ťa regretatului solist Victor Socaciu, care s-a stins din via╚Ť─â la 68 de ani.

image
Victor Socaciu, al─âturi de ultima lui so╚Ťie, Br├óndu╚Öa Simion Foto: Arhiv─â

Ultimii ani din via╚Ť─â i-a tr─âit al─âturi de cea care a r─âmas acum v─âduv─â, Br├óndu╚Öa Simion, cei doi fiind c─âs─âtori╚Ťi din 2016. Iat─â ├«ns─â cum a ├«nceput povestea lor de iubire, pe c├ónd ambii erau ├«n rela╚Ťii diferite: el cu Marina Alm─â╚Öan (care la r├óndul ei a divor╚Ťat de so╚Ť  ├«n 1996 pentru a se c─âs─âtori cu Socaciu), iar Br├óndu╚Öa a f─âcut acela╚Öi lucru, c├ónd ├«ntre ea ╚Öi artistul pe care ├«l impresaria s-a ├«nfiripat o poveste de dragoste. 

Cum a ├«nceput povestea de iubire dintre Victor Socaciu ╚Öi ultima lui so╚Ťie

Br├óndu╚Öa Simion este a patra so╚Ťie a renumitului artist de muzic─â folk. Aceasta i-a fost impresar─â lui Victor Socaciu, ar ├«n cele din urm─â s-au ├«ndr─âgostit unul de altul ╚Öi au ├«nceput o poveste de iubire ÔÇ×secret─âÔÇŁ. Rela╚Ťia lor ar fi ├«nceput ├«n timp ce Victor Socaciu era ├«nc─â ├«n mariajul cu Marina Alm─â╚Öan, iar impresara, de asemenea, era c─âs─âtorit─â.

Se zvone╚Öte c─â Br├óndu╚Öa Simion ╚Öi-a p─âr─âsit atunci so╚Ťul preot, al─âturi de care are doi copii, pentru a-╚Öi continua rela╚Ťia cu Socaciu. Astfel, ├«n 2016, s-a c─âs─âs─âtorit cu Victor Socaciu ╚Öi s-au mutat ├«n Canada. Br├óndu╚Öa Simion a fost jurist, dar ├«n 2005 a intrat ├«n lumea artistic─â ╚Öi a╚Öa l-a cunoscut pe Victor Socaciu, fiindu-i impresar─â.

image
Solistul, al─âturi de fiica lui Ana-Maria (st├ónga) ╚Öi so╚Ťia Br├óndu╚Öa (dreapta) Foto: Arhiv─â personal─â

Victor Socaciu, trei copii din rela╚Ťii diferite

Artistul are trei copii, din trei rela╚Ťii diferite. Pe Iulia o are cu prima so╚Ťie, Doina. Ani de zile, artistul nu ╚Öi-a v─âzut fiica, ├«ntruc├ót aceasta a emigrat, ├«mpreun─â cu mama ei, ├«n Australia. Ulterior, aceasta a revenit ├«n ╚Ťar─â ╚Öi s-a apropiat de tat─âl ei.

Alessia Ana-Maria este rodul iubirii dintre Socaciu ╚Öi o sibianc─â, iar Victora╚Ö, unicul fiu al artistului, s-a n─âscut ├«n timpul c─âsniciei acestuia cu vedeta TV Marina Alm─â╚Öan.  

stanga
dreapta
victor socaciu jpg
victor socaciu hp jpg
victor socaciu copii poza jpg
victor socaciu nou JPG
victor socaciu  marina almasan JPG
victor socaciu tanar JPG
victor socaciu JPG
victor socaciu jpg
Victor Socaciu JPG
image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg