Cine sunt copiii lui Victor Socaciu: trei moștenitori din relații diferite

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Victor Socaciu a plecat dintre noi, luni, 27 decembrie, lăsând în urmă multe lacrimi și durere. Celebrul folkist avea 68 de ani și avea probleme de sănătate. Familia lui nu își poate reveni din șoc de când a aflat cumplita veste.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani Foto: Facebook
Victor Socaciu a murit la 68 de ani Foto: Facebook

Victor Socaciu a avut în palmares patru căsnicii și trei copii, din relații diferite. Cei trei moștenitori ai regretatului artist au apărut foarte rar în spațiul public. 

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori de care s-a mândrit și care, la rândul lor, s-au bucurat să poarte numele celebrului lor tată. Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori și are la activ trei divorțuri.

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori Foto: arhivă personală
Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori Foto: arhivă personală

Victor Socaciu a trecut prin trei divorțuri 

A renunțat la burlăcie pentru o profesoară de engleză, Doina, care l-a făcut tată pentru prima oară. Iulia este rodul iubirii lor și cea mai mare fată a lui Victor Socaciu. Are 40 de ani și a stat mai mult în Australia, alături de mama ei.

Apoi, copilul mijlociu este Alessia Ana-Maria, care are 33 de ani. Mama ei este o frumoasă sibiancă, alături de care Victor Socaciu a trăit o relație de dragoste, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată. Fata a fost concepută în timpul mariajului cu a doua soție, Cornelia Pavlovici, lângă care a rezistat timp de 12 ani. Cu aceasta nu a făcut niciun copil, însă. Motivul divorțului ar fi fost chiar infidelitatea muzicianului.

Victor Socaciu a mai fost căsătorit timp de 16 ani cu prezentatoarea TV Marina Almășan. Ea l-a întâlnit pe folkist în anii 80, pe vremea când era studentă și crainică la Radiovacanța Costinești. Soarta a făcut ca cei doi să se revadă după 10 ani, iar în 1996 s-au și căsătorit. Rodul iubirii lor este uniful fiu al lui Victor Socaciu, Victoraș, cel mai mic dintre cei trei, care are 23 de ani. Folkistul și Marina Almășan au divorțat cu scandal în 2012, acuzându-se reciproc de infidelitate, dar mai apoi au rămas într-o relație de prieteni, de dragul băiatului lor.

Ultima soție a lui Victor Socaciu este Brândușa Simion, impresara lui. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net