Fiul lui Victor Socaciu, imagine emoționantă lângă sicriul tatălui

#Victor Socaciu

Durere fără margini pentru familia lui Victor Socaciu, care s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la 68 de ani.  Regretatul artist a fost depus la Sala Palatului. Miercuri (29 decembrie), sicriul cu trupul neînsuflețit folkistului va fi adus la Palatul Parlamentului din București.

Fiul lui Victor Socaciu, la priveghi Foto: captură tv
Fiul lui Victor Socaciu, la priveghi Foto: captură tv

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii îndurerați și o soție văduvă! Cel mai mic dintre moștenitori, Victoraș (23 de ani), abia s-a mișcat de lângă sicriul tatălui său. Tânărul a venit însoțit de o fată la priveghi, cel mai probabil iubita sa. Îmbrăcați în negru amândoi, au stat lângă sicriul lui Victor Socaciu minute bune. 

Mama lui Victoraș, Marina Almășan, a spus că îi este alături fiului ei în aceste momente extrem de grele pentru el.

«Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea», a declarat Marina Almășan, pe contul său de Facebook.

Foto: Click!

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii îndurerați

Victor Socaciu a avut patru căsnicii și trei copii, din relații diferite. Cei trei moștenitori ai regretatului artist au apărut foarte rar în public.

 Iulia este prima lui fiică, din căsnicia cu Doina, cea care i-a fost întâia soție. Are 40 de ani și a stat mai mult în Australia, alături de mama ei.

Fata mijlocie este Alessia Ana-Maria, care are 33 de ani. Mama ei este o frumoasă sibiancă, alături de care Victor Socaciu a trăit o relație de dragoste, dar cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Victor Socaciu a mai fost căsătorit timp de 16 ani cu prezentatoarea TV Marina Almășan. Rodul iubirii lor este uniful fiu al lui Victor Socaciu, Victoraș, cel mai mic dintre cei trei, care are 23 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net