Show fabulos Corina Chiriac, la TIFF 2022: „Măi, arăt bine în rochia asta?”

Ultima actualizare:

La 72 de ani, Corina Chiriac arată și cântă fabulos! Are aceeași energie pozitivă și simț fin al umorului și a demonstrat-o într-un show live senzațional vineri, 17 iunie, în prima zi a Festivalului Internațional de Film Transilvania - TIFF, organizat în Cluj-Napoca.

Solista care se poate mândri cu amplă o expoziție dedicată în Cadrul Muzeului Național de Istorie a României - MNIR, din București, a urcat în pași de dans pe scena festivalului și a fascinat publicul, instant, cu o întrebare și o mișcare scenică de divă: „Măi, arăt bine în rochia asta?”

Și, apoi, a început showul. Pe melodiile consacrate, interpretate live, scena de la TIFF a devenit prea mică, Corina Chiriac coborând direct în mijlocul publicului, care îi fredona șlagărele.

Publicul a dansat pe melodiile consacrate ale Corinei Chiriac

Și nu a durat mult până când tinerii din audiență au început să danseze în timp ce Corina Chiriac le cânta melodii care au binedispus atâtea generații.

Onorați, organizatorii TIFF au publicat pe pagina Instagram dedicată festivalului clipuri surprinse din timpul recitalului și o poză a Corinei Chiriac cu un mesaj de mulțumire pntru legendara solistă.

Citește și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Chiar dacă radiază fericire și optimism, Corina Chiriac știe cum să gestioneze dramele de care nu a fost străină în viață. Recent, artista a fost invitata lui Damian Drăghici în podcastul găzduit de acesta și a vorbit despre momentele grele din viață și despre alegerea de a trăi singură.

Expoziție impresionantă la Muzeul Național de Istorie din București

Totuși, Corina Chiriac a știut mereu cum să strălucească, iar scena a devenit locul în care a ajuns să se simtă cel mai bine. În toamna anului 2021, artista a donat MNIR, din București, documente și fotografii de familie și o impresionantă colecție de rochii purtate în spectacole, în perioada anilor 1970 - 2019.

De la rochia interbelică modificată de Corina Chiriac și purtată la festivalurile de la Dresda, R.D.G., 1975, și „Bratislavska Lyra”, 1976, și în turneele din R.D.G., Polonia și Cehoslovacia, la rochia de paiete argintii sau rochia „cu harpă” realizată pentru emisiunea „Eu sunt Corina”, regizată de Tudor Vornicu în 1979, emisiune premiată la Festivalul Internațional al Filmelor de

Citește și: Ce a ajutat-o pe Corina Chiriac să lase în urmă divorțul de Virgil Anastasiu

Televiziune de la Montreux, Elveția, 1979, până la rochiile purtate în America în perioada 1988-1994 și cea purtată în 2019, la recitatul susținut la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brașov”, se arată în descrierea expoziției care poate fi vizitată la muzeul din București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net