Ce a ajutat-o pe Corina Chiriac să lase în urmă divorțul de Virgil Anastasiu

Ultima actualizare:

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate voci feminine ale tuturor timpurilor. Artista are o pensie infimă, după mai bine de cinci decenii de muncă, dar întotdeauna găsește puterea de a zâmbi. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, artista a povestit despre cele mai grele momente ale vieții sale. 

Corina Chiriac a fost invitata lui Damian Drăghici
Corina Chiriac a fost invitata lui Damian Drăghici

Corina Chiriac are o viață demnă de filele unui roman. A locuit în America, a avut curajul de a sfida regulile și normele impuse în perioada comunistă și, mai presus de orice, a găsit puterea de a înfrunta orice obstacol cu optimism și cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie

Ajunsă la bătrânețe locuiește singură, dar întotdeauna își ocupă timpul cu ceva constructiv. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Corina Chiriac a mărturisit ce i-a dat puterea și curajul de a se lupta cu dificultățile. Corina este de părere că, după moartea mamei sale și divorțul de Virgil Anastasiu, credința a fost cea care a ajutat-o să meargă mai departe și i-a oferit alinarea de care avea nevoie. 

„În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat credința”, i-a dezvăluit Corina lui Damian Drăghici. 

Cum luptă Corina Chiriac împotriva singurătății

Corina Chiriac a fost chestionată și asupra motivului pentru care a decis să nu se recăsătorească după divorțul de Virgil Anastasiu, din anul 1997. Deși este singură de mai bine de două decenii, artista susține că se simte bine pentru că are preocupări care îi țin timpul și mintea ocupate. 

Vezi și: Corina Chriac, o frumusețe atemporală! Apariție de revistă la Gala Femeilor Remarcabile 

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv”, a povestit Corina Chiriac. 

Zilele trecute, Corina Chiriac a participat la Gala Femeilor Remarcabile, în cadrul cărora au fost premiate femeile cu realizări importante în domeniul lor de activitate. Solista stat la masă alături de una dintre premiantele serii, Rodica Popescu Bitănescu și a atras privirile celor din jur prin tonsul excelent pe care l-a avut. La 72 de ani, Corina Chiriac pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net