Ce a ajutat-o pe Corina Chiriac s─â lase ├«n urm─â divor╚Ťul de Virgil Anastasiu

Corina Chiriac, ├«n v├órst─â de 72 de ani, este f─âr─â ├«ndoial─â una dintre cele mai cunoscute ╚Öi mai apreciate voci feminine ale tuturor timpurilor. Artista are o pensie infim─â, dup─â mai bine de cinci decenii de munc─â, dar ├«ntotdeauna g─âse╚Öte puterea de a z├ómbi. Invitat─â la podcastul lui Damian Dr─âghici, artista a povestit despre cele mai grele momente ale vie╚Ťii sale. 

image
Corina Chiriac a fost invitata lui Damian Dr─âghici

Corina Chiriac are o via╚Ť─â demn─â de filele unui roman. A locuit ├«n America, a avut curajul de a sfida regulile ╚Öi normele impuse ├«n perioada comunist─â ╚Öi, mai presus de orice, a g─âsit puterea de a ├«nfrunta orice obstacol cu optimism ╚Öi cu z├ómbetul pe buze.

Citește și: Corina Chiriac, despre singurătate și depresie

Ajuns─â la b─âtr├óne╚Ťe locuie╚Öte singur─â, dar ├«ntotdeauna ├«╚Öi ocup─â timpul cu ceva constructiv. Invitat─â la podcastul lui Damian Dr─âghici, Corina Chiriac a m─ârturisit ce i-a dat puterea ╚Öi curajul de a se lupta cu dificult─â╚Ťile. Corina este de p─ârere c─â, dup─â moartea mamei sale ╚Öi divor╚Ťul de Virgil Anastasiu, credin╚Ťa a fost cea care a ajutat-o s─â mearg─â mai departe ╚Öi i-a oferit alinarea de care avea nevoie. 

stanga
dreapta
corina chiriac foto facebook
5 corina chiriac despre coronavirus 3 jpg jpeg
2 corina chiriac jpg jpeg
corina chiriac
Corina Chiriac, Angela Similea și Stela Enache, la aniversarea Teatrului de Revistă jpeg
18baza corina chiriac 0 jpeg
virgil anastasiu fost sot corina chiriac jpeg
corina chiriac cariera jpeg

ÔÇ×├Än povestea fiec─âruia exist─â ni╚Öte ani foarte grei, care ne sunt da╚Ťi ca lec╚Ťie. Ce a fost greu, a trecut, am ├«nvins ╚Öi am ie╚Öit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat credin╚ŤaÔÇŁ, i-a dezv─âluit Corina lui Damian Dr─âghici. 

Cum lupt─â Corina Chiriac ├«mpotriva singur─ât─â╚Ťii

Corina Chiriac a fost chestionat─â ╚Öi asupra motivului pentru care a decis s─â nu se rec─âs─âtoreasc─â dup─â divor╚Ťul de Virgil Anastasiu, din anul 1997. De╚Öi este singur─â de mai bine de dou─â decenii, artista sus╚Ťine c─â se simte bine pentru c─â are preocup─âri care ├«i ╚Ťin timpul ╚Öi mintea ocupate. 

Vezi ╚Öi: Corina Chriac, o frumuse╚Ťe atemporal─â! Apari╚Ťie de revist─â la Gala Femeilor Remarcabile 

ÔÇ×M─â simt bine singur─â pentru c─â am foarte multe preocup─âri. M─â bucur de prieteni, dar m─â bucur ╚Öi de momentele de singur─âtate. Sunt un om activ, g├óndesc pozitivÔÇŁ, a povestit Corina Chiriac. 

Zilele trecute, Corina Chiriac a participat la Gala Femeilor Remarcabile, ├«n cadrul c─ârora au fost premiate femeile cu realiz─âri importante ├«n domeniul lor de activitate. Solista stat la mas─â al─âturi de una dintre premiantele serii, Rodica Popescu Bit─ânescu ╚Öi a atras privirile celor din jur prin tonsul excelent pe care l-a avut. La 72 de ani, Corina Chiriac pare s─â fi g─âsit elixirul tinere╚Ťii ve╚Önice!

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png