Cât te costă să-ți cânte Corina Chiriac la nuntă? CRBL încasează de două ori mai mult

Corina Chiriac e una dintre artistele legendare ale României, iar solista încă mai este solicitată la nunți sau la petreceri private. Față de anul trecut, Corina Chiriac cere o sumă puțin mai mare, însă tariful artistei este mic, comparativ cu cel al lui CRBL. 

stanga
dreapta
BeFunky collage (6) jpg
Piese de patrimoniu, donate Muzeului Național de Istorie a României de Corina Chiriac jpeg
3 corina chiriac 9 jpg jpeg
corina chiriac
2 corina chiriac 9 jpg jpeg
2 corina chiriac jpeg
8 sanda ladosi fuego corina chiriac si ovidiu komornyik jpeg
corina chiriac jpeg
corina chiriac pe platoul opriti timpul 03 1024x768 jpeg
5 corina chiriac 70 de ani 1 jpg jpeg
5 corina chiriac despre coronavirus 3 jpg jpeg
2 corina chiriac scoate o carte 2 jpg jpeg
corina chiriac jpeg

Petrecerile private, în special botezurile sau nunțile, au mai mult farmec atunci când invitații se pot bucura și de un program artistic din partea unui solist consacrat. Totuși, care sunt tarifele cântăreților din România, când vine vorba de participarea la evenimente private.

Citește și Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Dacă vrei să organizezi un eveniment memorabil, cum ar fi propria ta nuntă, Corina Chiriac este o alegere extraordinară, însă pentru a-ți bucura invitații cu șlagărele celebrei artiste, trebuie să scoți din buzunar 1300 de Euro. Comparativ cu anul trecut, când organizarea evenimentelor era condiționată de pandemie, artista cere cu 300 de euro mai mult, pentru a compensa o parte din pierderile suferite în perioada când nu a susținut concerte. 

CRBL cere de două ori mai mult decât Corina Chiriac pentru o oră de cântat

Pentru cei care vor o atmosferă mai dinamică, pe ritmuri moderne, pot apela la serviciile lui CRBL, pentru a oferi un show de senzație. Spre deosebire de artista ,,generației de aur", Corina Chiriac, CRBL are un tarif dublu. Așa că, cei care vor să aibă parte de prestația fostului membru al trupei Simplu, trebuie să achite 2500 de euro pentru o oră. 

Citește și EXCLUSIV Corina Chiriac, divă și când face piața! Cum am surprins-o, la 71 de ani, pe solista care sfida comunismul cu ținutele ei

Corina Chiriac se descurcă greu cu banii 

Corina Chiriac a declarat la începutul acestui an că se descurcă greu din punct de vedere financiar. Artista, în vârstă de 72 de ani, a mărturisit că după o carieră de 50 de ani pe scenă are o pensie mică, iar în timpul pandemiei a trebuit să reducă cheltuielile la jumate. 

Artista a mai mărturisit că a investit mult în muzica ei și a scos albume pe cheltuială proprie, motiv pentru care a rămas fără economii. 

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber", a declarat Corina Chiriac.

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg
4 laura cosoi jpg jpeg