Cât te costă să-ți cânte Corina Chiriac la nuntă? CRBL încasează de două ori mai mult

Ultima actualizare:

Corina Chiriac e una dintre artistele legendare ale României, iar solista încă mai este solicitată la nunți sau la petreceri private. Față de anul trecut, Corina Chiriac cere o sumă puțin mai mare, însă tariful artistei este mic, comparativ cu cel al lui CRBL. 

Petrecerile private, în special botezurile sau nunțile, au mai mult farmec atunci când invitații se pot bucura și de un program artistic din partea unui solist consacrat. Totuși, care sunt tarifele cântăreților din România, când vine vorba de participarea la evenimente private.

Citește și Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Dacă vrei să organizezi un eveniment memorabil, cum ar fi propria ta nuntă, Corina Chiriac este o alegere extraordinară, însă pentru a-ți bucura invitații cu șlagărele celebrei artiste, trebuie să scoți din buzunar 1300 de Euro. Comparativ cu anul trecut, când organizarea evenimentelor era condiționată de pandemie, artista cere cu 300 de euro mai mult, pentru a compensa o parte din pierderile suferite în perioada când nu a susținut concerte. 

CRBL cere de două ori mai mult decât Corina Chiriac pentru o oră de cântat

Pentru cei care vor o atmosferă mai dinamică, pe ritmuri moderne, pot apela la serviciile lui CRBL, pentru a oferi un show de senzație. Spre deosebire de artista ,,generației de aur", Corina Chiriac, CRBL are un tarif dublu. Așa că, cei care vor să aibă parte de prestația fostului membru al trupei Simplu, trebuie să achite 2500 de euro pentru o oră. 

Citește și EXCLUSIV Corina Chiriac, divă și când face piața! Cum am surprins-o, la 71 de ani, pe solista care sfida comunismul cu ținutele ei

Corina Chiriac se descurcă greu cu banii 

Corina Chiriac a declarat la începutul acestui an că se descurcă greu din punct de vedere financiar. Artista, în vârstă de 72 de ani, a mărturisit că după o carieră de 50 de ani pe scenă are o pensie mică, iar în timpul pandemiei a trebuit să reducă cheltuielile la jumate. 

Artista a mai mărturisit că a investit mult în muzica ei și a scos albume pe cheltuială proprie, motiv pentru care a rămas fără economii. 

Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber", a declarat Corina Chiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
banner romeo dumitrache tată Jador png
banner gabriela cristea png
banner felicia filip png
image
actualitate.net
image
actualitate.net