Fuego, secrete din culisele filmărilor de Crăciun: «Doamnei Irina Loghin i-am pregătit mâncare vegană"

Ultima actualizare:
Sanda Ladoşi,  Corina Chiriac,  solistele Epocii  de Aur, fac  spectacol  şi acum
Sanda Ladoşi, Corina Chiriac, solistele Epocii de Aur, fac spectacol şi acum

În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, veţi avea parte de un show la Palat, la TVR 2, de la ora 13.30! Paul Surugiu, adică Fuego, şi-a împodobit celebrul brad în stil regal, şi-a chemat parte din bunii prieteni şi a realizat un program de zile mari, perfect pentru masa de Crăciun. A gătit pentru invitaţii săi, le-a cântat şi i-a urat! 

Paul Surugiu-Fuego (44 ani) a împodobit bradul încă din luna august pentru fanii săi, la TVR 2, la emisiunea "Drag de România mea". Printre invitaţi, mama sa adoptivă, Irina Loghin, care va spune bancuri, va schimba patru ţinute, va colinda şi ne va purta în lumea cântecelor sale, în ipostaze inedite, dar şi în duet alături de Paul Surugiu.

Gabriel Dorobanţu
Gabriel Dorobanţu

Formidabila Corina Chiriac ne spune care-i cel mai frumos Crăciun al ei, ne duce în lumea şlagărelor sale şi face şi o dedicaţie de colecţie românilor. Mirabela a pregătit două dintre cele mai frumoase şi sensibile cântece din repertoriul ei! Gabriel Dorobanţu ne propune şlagăre, dar şi o premieră, într-un moment spectaculos. Ovidiu Komornyik ne colindă în stilul său caracteristic, ne spune ce aşteptări are de la noul an şi face mărturisiri despre iertări, cântând dragostea. Avem parte şi de colind tradiţional adus de Valeria şi Traian Ilea, doi artişti speciali, care vin tocmai de la Cluj. Ei ne spun cum sunt Sărbătorile în Ardeal şi ne cântă unul dintre cântecele lor de succes. Mai colindă frumoasa Sanda Ladoşi şi Margareta Clipa, care ne arată cum sunt Sărbătorile tradiţionale în Bucovina şi ne încinge la o horă moldovenească.  

Mirabela Dauer
Mirabela Dauer

Au împodobit bradul încă din august! 

"Noi mergem pe un principiu eficient, chiar dacă asta şochează pe multă lume – ne facem treaba din timp, în linişte, pentru a putea creiona ceva de calitate şi pentru a avea mai apoi libertatea de a crea alte lucruri. Astfel că am început lucrul pentru sezonul al cincilea încă din luna iunie, când am avut primele filmări. În august, am împodobit şi brad şi am cântat colinde celebre, în plină caniculă", ne-a spus Fuego. 

Fuego a adunat crema  muzicii populare româneşti
Fuego a adunat crema muzicii populare româneşti

Artistul ne-a povestit şi cum a fost la filmări. "Cu siguranţă o să vă bucuraţi de un Crăciun pe cinste. La filmări, credeţi-mă, s-a mâncat pe rupte. Eu le-am gătit colegilor mei şi a fost un adevărat festin românesc. Mâncarea nu a fost butaforie sau simplu decor. Nu se poate Crăciun fără sarmale, fripturi sau preparate din porc, astfel că am pus pe masă ce-i mai bun pentru ei, iar pentru public am ales muzică de calitate, într-o atmosferă de familie. Mirabela Dauer s-a înfruptat din gustoasele gustări şi din friptură".


    Fuego a adunat crema  muzicii populare româneşti
Fuego a adunat crema muzicii populare româneşti

Doamnei Irina Loghin i-am pregătit mâncare vegană, ea fiind celebră pentru dieta pe care o ţine de ani buni. Mai mult, dumneaei a schimbat patru ţinute în acest program, cântând mai multe genuri muzicale. Corina Chiriac şi Sanda Ladoşi s-au bucurat de minunatul tort. Ovidiu Komornyik şi Gabriel Dorobanţu sunt fani ai preparatelor de sărbătoare şi toţi am încercat să fim cât mai autentici, într-un decor special. Şi nu mimăm bucuria, ci chiar suntem cu sufletul aproape de voi!”, spune Paul Surugiu-Fuego pentru Click! . 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net